Lora și Ionuț Ghenu reiau planificarea nunții lor! Cuplul va merge de sărbători în vizită la nași

Lora și Ionuț Ghenu

Artista Lora (37 de ani), pe numele ei real Laura Petrescu, și-a clădit în scurt timp o carieră de succes în industria muzicală a țării noastre.

De aproape cinci ani, solista și iubitul ei, Ionuț Ghenu, formează o familie chiar și fără acte! Iată însă că, după mai multe amânări în ceea ce privește căsătoria, de sărbători, Lora și Ionuț vor să își aleagă părinții spirituali.

Lora și Ionuț Ghenu formează o echipă și în plan profesional, el fiind managerul ei, astfel că angajamentele profesionale i-au determinat de multe ori să își schimbe prioritățile din viața privată.

„De câte ori am fixat data, de atâtea ori a intervenit ceva. Suntem într-o continuă vervă, muncim foarte mult, ne respectăm contractele.

Am trecut și prin faza asta de teamă, am tot felul de momente, dar când sunt puțin liniștită și am timp să mă gândesc la asta, îmi dau seama că nu mi-e teamă, pur și simplu nu am grabă la măritat.

Și el înțelege lucrurile acestea. Suntem împreună de patru ani și jumătate, mergem spre cinci”, a mărturisit Lora, pentru Libertatea.

Lora și Ionuț Ghenu reiau planificarea nunții lor! Cuplul va merge de sărbători în vizită la nași

În preajma Crăciunului, când au câteva zile mai libere, Lora și Ionuț vor să își viziteze familia și prietenii, cu doi dintre aceștia având planuri de înrudire.

„Avem prieteni, trebuie să ne împărțim. Ei sunt parte din familie cumva și vreau să mergem și la familiile noastre să petrecem cu ei prima zi de Crăciun.

În același timp, înainte de Crăciun, vrem să mergem pe la Oradea, la niște prieteni, apoi pe la Iași, pe la alți prieteni, care e posibil să ne fie și nași.

Discutăm, ei vor, noi vrem. Da, poate stabilim ceva, sărbătorile sunt un prilej bun de a face chestia asta”, a mai declarat, pentru Libertatea, Lora.

Cântăreața își dorește o petrecere frumoasă, dar cea mai importantă pentru ea rămâne ceremonia religioasă.

Acesta este și motivul pentru care perechea a făcut deja o logodnă la biserică, Lora întotdeauna menționând că ea și Ionuț sunt deja uniți în fața lui Dumnezeu.

Foto: Instagram

Citește și:

Andreea Antonescu a vorbit despre a doua sarcină. Fiica ei Sienna își dorește foarte mult un frate sau o surioară

Au divorțat după 22 de ani de căsnicie! Averea actorului va fi pusă în dicuție la divorț

Felicitarea de Crăciun a prințului Harry și a lui Meghan Markle ar putea încăla protocolul regal! De ce?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete