Lora: „Mi-e foarte greu să comunic și să zâmbesc”

Lora este una dintre vocile feminine foarte bune din România. A fost și continuă să fie în mod constant în atenția presei, iar acest lucru și-a pus amprenta asupra vieții sale.

Prezentă în podcastul Alexandrei Ungureanu, Duet cu Alexandra, Lora a povestit puțin despre filosofia ei de viață și despre modul în care muzica a ajutat-o să iasă din „carapacea' ei.

Întrebată de ce în anumite contexte, artista pare distantă și greu de abordat, aceasta a recunoscut: „Sunt genul de om care nu vrea să încarce pe ceilalți, mă gândesc că viața fiecăruia e grea. Oricum, lumea nu prea mă crede, au impresia că eu sunt ferită de lucruri. Poate lumea nu știe asta despre mine, ca sunt introvert. Aceasta este personalitatea mea. Alura este de extrovert, dar sunt o persoană căreia, dacă n-ar fi avut muzica, i-ar fi fost foarte greu să se exprime. Mi-e foarte greu să comunic și să zâmbesc și să arăt că mă simt bine atunci când mă văd cu o persoană.'

În plus, spune artista, „am multe frici, pentru că am fost suficient de lovită de presă și de tabloide'.

„Contează vibrația în care trăiești'

În ceea ce privește povestea de iubire pe care o trăiește cu Ionuț Ghenu, Lora a recunoscut că, „dacă mi-ar fi spus cineva că urmează să trăiesc o asemenea iubire, n-aș și crezut. Suntem, practic, siamezi'.

În ceea ce privește pasiunea artistei pentru cosmetice, aceasta pornește, de fapt, de la o filosofie de viață, care o ajută să treacă și peste momentele mai grele. „Noi suntem în proporție de 70% apă, iar apa reacționează la vibrații. Contează vibrația în care trăiești. Le accepți și pe alea mai joase, dar trebuie mereu să îți ridici vibrația. Și este important și cum ne vedem noi pe noi'.

Artista este preocupată din felul în care arată, dar recunoaște că unele evenimente grele din viața ei au condus-o către patru operații mari dificile: „La 21 de ani am suferit un accident de mașină și era să mor'.

Citește și: Roxana Ionescu: „Am avut o viață frumoasă, dar și încercată'

Foto: Facebook

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete