Lora, mesaj tulburător pentru urmăritorii ei de pe Instagram: „Gândurile voastre bune să se îndrepte către familia mea”

Lora

Artista Lora (37 de ani), pe numele ei real Laura Petrescu, și-a clădit în scurt timp o carieră de succes în industria muzicală a țării noastre.

Lora, mesaj tulburător pentru urmăritorii ei de pe Instagram: „Gândurile voastre bune să se îndrepte către familia mea”

Recent, pe contul personal de Instagram, artista a publicat un mesaj tulburător. Lora nu spune despre ce anume este vorba însă le cere urmăritorilor săi din mediul online să-și îndrepte gândurile bune către familia sa.

„Există suferințe în fața cărora iubirea privește neputincioasă. Poate fi doar un martor. O perioadă va prelua casa mea de discuri accesul la conturile mele.

Gândurile voastre bune să se îndrepte către familia mea. Mulțumesc”, a scris artista, în dreptul unei imagini în care privește încruntată spre camera de fotografiat.

Fanii i-au transmis cântăreței numeroase mesaje de susținere. „Chiar îți transmit gânduri bune mereu non-stop!! / Leoaică luptătoare, da? Pupici! / Multă sănătate mamei! Toate gândurile bune!!”

De aproape cinci ani, solista și iubitul ei, Ionuț Ghenu, formează o familie chiar și fără acte. După mai multe amânări în ceea ce privește căsătoria, de sărbători, Lora și Ionuț anunțau că vor să își aleagă părinții spirituali.

Lora și Ionuț Ghenu formează o echipă și în plan profesional, el fiind managerul ei, astfel că angajamentele profesionale i-au determinat de multe ori să își schimbe prioritățile din viața privată.

„De câte ori am fixat data, de atâtea ori a intervenit ceva. Suntem într-o continuă vervă, muncim foarte mult, ne respectăm contractele.

Am trecut și prin faza asta de teamă, am tot felul de momente, dar când sunt puțin liniștită și am timp să mă gândesc la asta, îmi dau seama că nu mi-e teamă, pur și simplu nu am grabă la măritat.

Și el înțelege lucrurile acestea. Suntem împreună de patru ani și jumătate, mergem spre cinci”, a mărturisit Lora, pentru Libertatea.

Foto: Instagram

Citește și:

Lora și Ionuț Ghenu reiau planificarea nunții lor! Cuplul a mers de sărbători în vizită la nași

Meghan Markle, din nou pe marele ecran după anunțarea separării ei și a prințului Harry de familia regală a Marii Britanii

Regretata Cristina Țopescu, una dintre cele mai frumoase jurnaliste din țara noastră. Imagini de arhivă cu prezentatoarea TV

Cum arată acum Bianca Neagu din telenovela „Numai iubirea”? A renunțat pentru un timp la actorie pentru a deveni logoped

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete