Lora: „Mama a murit cu mine și cu fratele meu de mână”

Dincolo de silueta perfectă, de o voce puternică și de o prezență șarmantă pe platourile de filmare sau pe scenă, Lora ascunde și multă durere. Aceasta și-a pierdut mama în ianuarie 2020, însă nu poate trece peste acest moment dureros.

La împlinirea unui an de la trecerea în neființă a mamei sale, Lora a publicat un mesaj emoționant legat de cea care i-a dat viață. „Dor de tine, de ochii tăi albaștri, de mâinile tale, de cea mai bună mâncare din lume, de sfaturi, de râsul tău, de lacrimile de fericire la fiecare realizare a mea. A trecut un an de când îmi ești înger… îți mulțumesc pentru tot mamă dragă.'

„Am avut amândoi grijă de mama'

Mama ei a fost diagnosticată cu cancer și a trecut în 2014 și printr-o intervenție chirurgicală.  Recent, în cadrul emisiunii „La Măruță', Lora a povestit despre acea cumpănă din viața ei și a fratelui ei, alături de care are o relație foarte apropiată.

„Noi am fost mereu foarte legați și am avut amândoi grijă de mama. Toți anii aștia, 10 ani de luptă cu o boală atât de nemiloasă, 10 ani de carieră am și eu, de carieră solo. Cumva acolo a fost toată energia, să încerc să fac în așa fel să pot să-mi ajut familia și să învingem boala asta îngrozitoare', a povestit Lora.

În plus, aceasta a dezvăluit că apropierea s-a produs și pentru că… „E prima când spun asta. Mama a murit cu mine și cu fratele meu de mână, acasă la noi. Nu era la spital, era acasă (…) Fratele meu este tot ce mai am din familia asta și abia aștept să o facem pe mama noastră mândră'.

$image_altSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

În ceea ce privește modul în care reușește să treacă peste clipele grele, Lora s-a confesat: „Sunt multe momente în care vreau să rămân în bula mea, cu câțiva oameni la care țin foarte mult, dar știu că trebuie să ies de acolo și să cunosc lumea și să fiu curajoasă. Orice om care se intersectează cu tine, indiferent de energia pe care o are, te învață ceva. Dacă ai credința asta, dacă crezi în Divinitate și crezi în Univers și crezi că nimic nu este întâmplător, se întâmplă lucruri extraordinare.'

Citește și: Liviu Vârciu nu și-a revenit nici acum, după COVID-19

Foto: Facebook/Instagram

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete