Lora, însărcinată sau nu? Adevărul despre silueta ei: „Nu m-am mai cântărit”

Lora este una dintre cele mai frumoase femei din România, dar și una dintre cântărețele de succes de la noi din țară. Artista, care pe 23 iulie va împlini vârsta de 39 de ani, se poate declara o femeie împlinită, cu o carieră de succes construită de-a lungul anilor, dar și cu numeroase planuri personale.

Lora a arătat mereu impecabil, iar pentru a-și păstra silueta nu depune eforturi considerabile. Cu toate acestea, unii internauți au întrebat-o dacă s-a îngrășat, deoarece burtica ei ar căpăta noi forme. Artista nu a ezitat și a oferit un răspuns imediat.

„Nu sunt gravidă și nu am nici burtă!', a declarat Lora pentru ciao.ro.

Mai mult decât atât, cântăreața a spus că ea se menține în formă fără să țină diete și este adepta unui stil de viață sănătos.

„Cine nu vrea să mai slăbească? Mie îmi plac formele pe care le am și cum sunt eu acum! Îmi place de mine cum arăt. Nu m-am mai cântărit. Am circumferința de 1 metru la șolduri. Încep concertele. Eu până acum am reușit să mă mențin fără să fac nimic deosebit.

Când m-am apucat de sală, mi-am scrântit piciorul. Nu cred în diete dar cred într-un stil de viață sănătos! Sunt pe intermitent fasting și pe mai puțină carne, mai puțină proteină animală, mai multă proteină vegetală, în ceea ce privește stilul de viață', a mai precizat Lora.

Cât despre copii, frumoasa artistă a spus că își dorește foarte mult să devină mamă, mai ales că simte că are partenerul perfect alături de care să-și întemeieze o familie numeroasă.

„Îmi doresc foarte mult şi băieţel şi fetiţă. Eu vreau să am 5 copii, dar nu ştiu când o să am timp. Acum am omul perfect lângă mine, simt că se apropie momentul', a mărturisit Lora, pentru sursa mai sus menționată.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete