Lora, detalii neștiute despre relația cu Ionuț Ghenu și despre schimbările din viața ei. Ce spune cântăreața despre căsătorie?

Lora, detalii neștiute despre relația cu Ionuț Ghenu și despre schimbările din viața ei. Ce spune cântăreața despre căsătorie?

Pentru Lora, 2020 a fost un an cu de toate, și bune, și rele. După ce, la începutul anului, și-a pierdut mama, îndrăgita cântăreață a plecat într-o vacanță exotică în Bali, unde a fost nevoită să rămână vreo șase luni din cauza pandemiei.

Pe cât de agitat a fost anul trecut, pe atât de frumos și de liniștit este 2021 pentru artistă. Lora face din nou echipă cu Cove la emisiunea Vorbeşte Lumea de la ProTv, unde i-a luat locul Adelei Popescu, care este însărcinată. De asemenea, frumoasa blondă își caută teren pentru casa visurilor ei alături de logodnicul Ionuţ Ghenu și se lansează în afaceri alături de fratele ei.

Într-un interviu acordat revistei OK!, Lora s-a declarat împăcată cu ea însăși, cu ceea ce o înconjoară şi cu fiecare eveniment pe care l-a trăit în dificilul an 2020. Referitor la episodul Bali, cântăreața spune că acea perioadă a schimbat-o, a ajutat-o și a facut-o să se accepte și să învețe să se calibreze mai bine.

„Acele luni petrecute acolo m-au făcut să am mai multă răbdare, să privesc fiecare experienţă cu mai multă atenţie şi să nu mai fiu atât de agitată. Aşa că amintirile sunt unele bune şi le voi păstra mereu. A fost magic', a declarat Lora.

Lora spune că 2020 a fost un an atipic, dar pentru ea și pentru logodnicul ei Ionuț Ghenu.

„Nu doar că a fost un an greu pentru toată lumea, dar pentru mine a fost unul foarte aglomerat emoţional. Noi avem o relaţie consolidată de-a lungul anilor. Ionuţ nu este doar logodnicul meu, este şi prietenul meu cel mai bun, omul care ştie tot ce se întâmplă cu mine şi care îmi este întotdeauna aproape. Da, a fost un an atipic, dar pentru noi a fost bine. Am avut timp să fim acasă, să ne bucurăm de un serial fără graba unui concert sau fără agitaţia unei filmări', a explicat artista.

Lora spunea odată că, ori de câte ori ea și Ionuț au încerc să fixeze o dată pentru căsătorie, de fiecare dată intervenea ceva și erau nevoiți să contramandeze.

„Se va întâmpla cu siguranță, însă nu am stabilit nici acum o dată. Este un eveniment frumos, dar nu unul care face diferenţa pentru noi. Suntem la fel de fericiţi şi fără o hârtie care să ateste relaţia noastră, nu pe asta ne bazăm. Prin urmare, se va întâmpla la momentul potrivit, alături de oamenii dragi', a povestit Lora.

Ca orice femeie, Lora își dorește să devină mămică, mai ales că pe 23 iulie va împlini 39 de ani.

„Am învăţat să nu mai fac atâtea planuri, să mă bucur de prezent. Am înţeles că fiecare lucru se întâmplă cu un scop şi la momentul potrivit. Aşa că asta m-a ajutat să îmi pun ordine în gânduri şi să nu mai pun la fel de multă presiune pe mine şi pe ceea ce fac. Cât despre un copil, se va întâmpla atunci când este scris. Oricând va fi, suntem pregătiţi şi sunt sigură că vom fi nişte părinţi buni. Cred că cel mai important este să fii pe lume o viaţă care aduce bucurii altor vieţi', a mai spus cântăreața.

Cântăreața a mărturisit că cea mai mare dorință a sa este să fie fericită.

„Îmi doresc să am alături oameni buni care îmi aduc o energie pozitivă și să mă bucur de fiecare moment la intensitate maximă. Am în plan şi o nouă afacere alături de fratele meu, care mă entuziasmează fantastic. Ah, și să găsesc terenul perfect pentru casa visurilor noastre', a mai adăugat Lora, care a ținut să mai precizeze că menține vie amintirea mamei ei păstrând în minte sfaturile pe care le-a primit de la aceasta, amintirile frumoase pe care le-a construit de-a lungul anilor şi gândul că mama ei este alături de ea spiritual în fiecare zi.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete