Lora, copleșită de emoții: „Mulțumesc pentru susținere”

Adela Popescu a anunțat săptămâna trecută că va fi mămică pentru a treia oară, iar cea care o va înlocui la emisiunea „Vorbește Lumea' va fi Lora. Simpatica artistă a primit numeroase mesaje de la urmăritorii de pe rețelele de socializare.

Lora a impresionată de numărul mare de încurajări și felicitări din partea fanilor și le-a mulțumit tuturor făcându-le o promisiune.

„Am rămas impresionată de numărul mare de oameni care se bucură să mă revadă în postura de prezentator la @vorbeste_lumea_oficial. Mulțumesc pentru susținere și chiar îmi doresc să avem cele mai frumoase dimineți, împreună (…)'.

„O să ne uităm special pentru tine', „Frumusețe și senzualitate la superlativ' și „Îmi place tot la tine' sunt câteva dintre sutele de mesaje primite de Lora pe contul său de Instagram.

Adela Popescu este însărcinată în al doilea trimestru și a mărturisit că își dorește ca bebelușul să nu fie expus nici unui risc, de aceea a intrat în concediu de maternitate mult mai devreme. Colegul ei, Cove va prezenta emisiunea alături de Lora, așa cum s-a întâmplat când l-a adus pe nume pe Andrei.

În 2004, la Prima TV se desfășura emisiunea concurs „Star Factory' unde a participat și Lora. Doi ani mai târziu, Marius Moga a înființat trupa Wassabi care s-a lansat cu piesa „Have some fun with Radio 21'.

Aceasta a fost și imnul postului Radio 21 din anul 2006. Lora și-a început cariera solo după trei ani de Wassabi, iar la scurt timp a interpretat piesa „Come Along', alături de Sonny Falme și au ocupat locul șapte în clasamentul selecției naționale pentru Eurovision.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete