Lora, absentă în emisiunea „Vorbește Lumea”. Ce a pățit artista?

Lora

Astăzi, Cove nu a avut-o alături pe colega sa, Lora, în platoul emisiunii „Vorbește Lumea'. Cea care i-a ținut companie a fost Anna Lesko și mai mult decât atât, cântăreața i-a și gătit.

Prezentatorul de la ProTV a mărturisit că din cauza unor probleme de natură medicală, Lora nu a putut fi prezentă în emisiunea pe care o prezintă împreună. Cove a mai adăugat că mâine ar trebui să revină, însă doar dacă se va recupera.

„Din păcate, astăzi nu va fi și Lora alături de noi, este bolnăvioară. Lora, multă sănătate și îți promit că mâine, când vei reveni, îți voi face o primire epocală', i-a transmis Cove.

Lora este activă pe rețelele de socializare și și-a anunțat fanii că a avut reacții adverse în urma vaccinului împotriva virusului SARS-CoV-2.

„Azi am stat cuminte în brațele lui, mâine ne revedem la Vorbeste lumea Voi face mâine dimineață live pe facebook de la ora 8.00 și voi povesti mai multe despre reacția mea la rapel #suntbine', a fost mesajul cântăreței postat pe Facebook.

Lora și logodnicul ei

Cu un umor extrem de fin și subtil, Cove glumit pe seama invitatei sale, Anna Lesko, în timp ce aceasta pregătea o delicioasă varză cu ciolan afumat.

„Adela este acasă, însărcinată, Lora este tot acasă, bolnavă, rămâne de văzut ce se întâmplă mâine cu Anna', a spus Cove.

Foto: Facebook

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
CSID
Descopera.ro
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete