Logodnicul Cristinei Cioran, primele declarații după ce vedeta a născut prematur o fetiță. „Medicul ne-a spus că…”

Alex Dobrescu, logodnicul Cristinei Cioran, a făcut primele declarații după ce vedeta a născut-o prematur pe fetița lor. Mămica se simte bine, la fel și bebelușa, care e în continuare sub atenta observație a medicilor.

Tăticul nu și-a văzut încă fetița din cauza regulilor impuse acum în spitale. Tot el a anunțat că nici mămica nu a luat contact cu micuța Ema născută la doar 29 de săptămâni.

„Este foarte mare strictețe și nu am voie să merg să le vizitez din cauza pandemiei. Cristina era programată să nască la o clinică privată, în septembrie, însă atunci când au început contracțiile, Ambulanța a dus-o la Spitalul Municipal și acolo se află împreună cu bebelușa. Bebelușa se simte perfect. Cristina nu a văzut-o încă, urmează probabil în câteva ore. Medicul ne-a spus că este rozalie la față. Sunt bine amândouă.', a declarat Alexandru Dobrescu pentru wowbiz.ro.

El a mai adăugat că vedeta se concentrează să se recupereze, pentru că în septembrie are loc un eveniment important în care este implicată. „Cristina este implicată în proiectul “Above the Sky”, care se ocupă de organizarea de evenimente, haine exclusive. Vom îmbina haosul cu arta (zâmbește). Eu mai am un copil de 5 ani dintr-o relație anterioară și suntem o familie unită, ne ajutăm. Probabil o să avem o filipineză care să ne ajute cu copiii, vor fi și bunicii lângă noi și coroborat cu ajutor Divin totul va fi perfect.', a mai spus Alexandru Dobrescu pentru aceeași sursă.

Cristina Cioran a născut prematur

Vedeta trebuia să nască în luna septembrie, însă micuța Ema, așa cum a numit-o, a ales să vină mai devreme pe lume, la doar 29 de săptămâni, pe 18 iulie.

„Hai că mi-am mai revenit. Vreau să vă spun că eram mai devreme într-o stare deplorabilă, speriată și îngrozită. Bebelușa e bine, respiră singurică, ceea ce e super. Abia aștept să o văd.

Nu mă așteptam la tot ce mi se întâmplă și adevărul e că ultimul an din viața mea e foarte neașteptat’, a spus Cristina Cioran pe rețelele de socializare aseară, la ora 22.00. Cu ochii în lacrimi, Cristina Cioran i-a rugat pe toți să se roage pentru sănătatea ei, dar mai ales a fetiței. „Sunt puternică, și fetița mea este puternică. A venit mai devreme, însă. Rugați-vă pentru mine și pentru ea. Mai mult pentru ea!’, este mesajul transmis de Cristina Cioran.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete