Liviu Vârciu, gest impresionant pentru iubita sa. Anda Călin l-a dat de gol

Iubita lui Liviu Vârciu și-a sărbătorit ziua de naștere zilele trecute și a primit atenția tuturor celor dragi și apropiați.

Anda Călin a fost surprinsă de bărbatul iubit cu un imens buchet de trandafiri, făcându-i astfel ziua și mai specială. Imaginea cu frumoasele flori a fost pusă pe contul său de Instagram alături de un mesaj de mulțumire.

„Vă mulțumesc pentru toate mesajele și gândurile bune!'. Poza a avut numeroase aprecieri, iar în secțiunea de comentarii, Anda a primit în continuare urări și complimente.

Anda Calin

Liviu Vârciu se poate considera un bărbat împlinit. În anul 2019 a devenit pentru a treia oară tătic, frumoasa lui iubită dăruindu-i și un junior perfect sănătos. Cuplul mai are împreună o fiică, Anastasia Maria, în vârstă de patru ani, iar Liviu mai are o fiică în vârstă de 18 ani, Carmina, din fosta lui relație cu Ami Teiceanu.

Într-un interviu oferit publicației online Libertatea pentru femei, Liviu Vârciu a mărturisit, în urmă cu mult timp, că nu crede că fiicele lui îi seamănă.

„Ai să râzi, dar nu prea îmi seamănă. Din punctul meu de vedere e rău, pentru că eu am o părere foarte bună despre mine. Acum, din punctul lor de vedere, este tot rău, că și ele au o părere foarte bună despre ele, așa că lucrurile sunt cumva la mijloc. Cea mică seamănă cu mine la nervi. Are uitătura mea, ridică imediat sprâncenele. Se supără instant. Deocamdată e amuzant, vedem mai încolo (râde).'

Deși lucrurile nu au fost mereu roz, cei doi au depășit problemele din relație, consolidând-o și devenind unul dintre cele mai frumoase și stabile cupluri din România. Fostul component al trupei L.A. se poate lăuda cu un partener de nădejde care îl susține și îi este mereu aproape.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete