Liviu Teodorescu, amănunte surprinzătoare despre viața personală: „Este foarte important pentru iubita mea să fiu gelos”

 

Vezi pozele

 

 

Liviu Teodorescu este unul dintre tinerii artiști în vogă ai momentului, care scoate piese noi de succes pe bandă rulantă. Invitat în cadrul emisiunii „Dincolo de aparențe' de la Antena Stars, cântărețul a vorbit deschis despre relația cu iubita lui.

De asemenea, el a povestit și despre schimbările care au intervenit sau nu în viața sa, după ce a devenit cunoscut. Liviu nu s-a sfiit să spună despre el că este un bărbat gelos, însă a mărturisit că nu exagerează niciodată.

Liviu Teodorescu, amănunte surprinzătoare despre viața personală

„Da, sunt gelos. Dar nu sunt exagerat. Sunt doar atât cât să se simtă ea apreciată. E foarte important pentru ea să fiu gelos. Un pic de gelozie trebuie să fie acolo. Un pic, acolo, să te înțepi. Să mai simți că este la fel ca la început, ca atunci când încă nu vă cunoșteați foarte bine, aveați dubii, erați un pic geloși. Mie mi se pare normal', a spus Liviu Teodorescu.

Despre relația cu iubita lui și despre cum s-au schimbat amândoi în ultima perioadă, Liviu Teodorescu va vorbi în cadrul emisiunii 'Dincolo de aparențe', difuzată duminică, la Antena Stars.

Foto: Facebook

Mihaela Tudor

Citește și:

Cine este iubita secretă a lui Liviu Teodorescu? Este blondă și frumoasă

Ce artiști cantă la Media Music Awards 2017? Evenimentul se va organiza, în premieră, la București

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
VIVA!
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete