Liviu Teodorescu a împlinit 27 de ani! Imagini cu artistul din copilărie

Azi, 12 iulie, Liviu Teodorescu, unul dintre cei mai îndrăgiți artiști din țara noastră, împlinește 27 de ani. Cu ocazia aniversării sale, cântărețul a publicat, pe contul personal de Instagram, imagini cu el din copilărie.

Liviu Teodorescu a împlinit 27 de ani! Imagini cu artistul din copilărie

„Hai să trăiesc! La Mulți Ani mie și tuturor celor născuți azi. P.S: Swipe până la ultima poză, atât spun”, a scris artistul alături de cele trei imagini postate. Fotografiile în GALERIA FOTO!

În 2006, Liviu Teodorescu a participat la Eurovisionul copiilor, unde a făcut parte din grupul „Numai cu acordul minunilor”.

Cinci ani mai târziu, în 2011, Liviu a absolvit Colegiul Național „Gheorghe Șincai” din București și a fost admis la Conservator, secția Compoziție muzică ușoară.

Cariera sa a prins contur tot în anul 2011, odată cu participarea în primul sezon al emisiunii-concurs „Vocea României”, unde a fost în echipa cântărețului și compozitorului Marius Moga.

Un an mai târziu, în martie 2012, Teodorescu a fost invitat să joace în serialul „Pariu cu viața”, timp în care a intrat și în trupa „Lala Band”.

În 2013, Liviu părăsește trupa „Lala Band” și lansează melodia „Ești piesă”, care se bucură de un mare succes.

Cântărețul trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Iulia Iacob, absolventă a Facultății de Drept.

„Am terminat Dreptul la Universitate, două mastere, sunt în drum spre doctorat și muncesc în paralel.

Sunt obsedată de dreptate, nu suport să văd cum oameni care au dobândit putere și au uitat de unde au plecat profită de poziția inferioară a semenilor lor și îi persecută prin diferite metode.

Cred că roata se întoarce și vreau să fiu eu energia care întoarce roata”, a mărturisit tânăra într-un interviu acordat Revistei VIVA!.

De-a lungul timpului, Liviu nu a spus multe despre viața lui sentimentală, însă a postat pe pagina sa de socializare mai multe fotografii alături de partenera sa.

Despre cum a început povestea lor de dragoste, Liviu a mărturisit pentru aceeași sursă: „A început în liceu, când am decis să îi spun că simt ceva pentru ea.

S-a lăsat super greu, mi-a dat bătăi de cap și m-a făcut să sufăr, dar după am devenit superstar și a fost simplu.”

Foto: Instagram

Citește și: 

Ilinca Vandici a vorbit despre încredere: Trebuie să îți faci curaj să experimentezi

Ioana Ginghină a vorbit despre viața după divorțul de Alexandru Papadopol

Momente de panică pentru Ioana Blaj. Actrița a fost surprinsă de furtuna din Grecia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Shtiu.ro
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete