Lisa Kudrow a împlinit 57 de ani! 6 lucruri pe care nu le știai despre actriță

Actrița Lisa Kudrow este celebră mai ales datorită rolului său din celebrul serial american Prietenii Tăi (Phoebe Buffay).

Mai târziu, datorită recunoașterii obținute prin intermediul serialul de comedie, Lisa a jucat în producțiile Hanging Up, Analyze This și The Opposite Sex.

Lisa Kudrow a împlinit 57 de ani! 6 lucruri pe care nu le știai despre actriță

Cu toate că Lisa este o persoană publică încă din anii 1990 și este foarte populară în lumea cinematografică, există câteva detalii despre cariera sa mai puțin cunoscute.

A suferit o operație la nas

Când era adolescentă, Lisa avea o problemă cu nasul ei, pe care îl considera prea mare. La 16 ani, s-a folosit de vacanța de vară pentru o rinoplastie. Aceasta urma să înceapă liceul într-un loc nou, așa că nu s-ar fi observat diferența.

A lucrat cu tatăl ei înainte să-și înceapă cariera

Lisa are diplomă de licență în biologie și a lucrat cu tatăl ei care era medic. A fost acreditată ca unul dintre cercetători în studiul său despre dureri de cap. Kudrow a început să joace între timp, dar a continuat să lucreze cu tatăl ei încă 8 ani.

Putea să nu joace rolul lui Phoebe

În 1993, actrița a primit un rol în Frasier, dar a fost concediată după primul episod și înlocuită cu Peri Gilpin.

Lisei nu i-a plăcut să joace rolul Ursulei

Ne amintim cu toții de Ursula, sora geamănă a lui Phoebe. Personajul a apărut prima dată în Mad About You și a avut nevoie de permisiune să apară în Prietenii Tăi. Se pare că actriței nu i-a plăcut să joace cu o dublură care era sora ei în viața reală.

Nu se uită la cum a jucat

Lisa nu se uită la munca sa de la televizor. A explicat într-un interviu că se teme să nu îi placă de ea și de cum joacă. Actrița a dezvăluit că fiul ei nu este interesat de Prietenii Tăi de aceea nu a urmărit serialul.

Nu știe să cânte la chitară

Au fost câteva episoade în care Kudrow avea cu ea o chitară și în care cânta uneori melodiile ciudate compuse de ea. Totuși, aceasta nu știa să cânte la chitară și a sugerat alte instrumente pentru personaj.

Producătorii au plătit pentru lecții, cât să învețe câteva note. Astfel, Lisa Kudrow are o viață mult mai interesantă decât a lăsat să se știe.

Redactat de Ana Maria Niță-Bungrezeanu

Foto: Profimediaimages.ro

Citește și:

După ce a fost mutilată de fostul soț, Margarita Grachyova și-a găsit liniștea în brațele unui alt bărbat

Naștere naturală sau cezariană? Cum va naște Laura Cosoi: „Important e să fim în siguranță și sănătoși”

Înainte de căsătoria cu Prințul Harry, Meghan Markle plătea paparazzi ca s-o fotografieze în restaurant

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Vedete