Linda Evangelista desfigurată de… criolipoliză, metoda de slăbit pe care o fac tot mai multe românce

Super-modelul Linda Evangelista desfigurată de o intervenție estetică la care se înghesuie româncele: criolipoliză. Fostul model a făcut pe contul de Instagram o confesiune tulburătoare:

Pentru că a lipsit ani buni din spațiul public, și pentru că s-a retras de pe marile podiumuri de modă, Linda Evangelista, una dintre cele mai frumoase femei din lume, a făcut o mărturisire tristă:

„Am devenit retrasă.' „Astăzi am făcut un mare pas spre remedierea unei greșeli pe care am păstrat-o doar pentru mine în ultimii cinci ani', spune modelul în vârstă de 56 de ani. „Pentru urmăritorii mei care s-au întrebat de ce nu lucram când cariera colegilor mei prospera, motivul acestei absențe este că am fost brutal desfigurată de procedura CoolSculpting (sau criolipoliză) a lui Zeltiq, (o metodă de slăbire prin frig) care a avut un efect opus față de cel pe care-l așteptam.'

Procedura „a crescut, în loc să reducă numărul celulelor adipoase și a „deformat pe viață' corpul supermodelului, în ciuda celor două operații corective, „dureroase și nereușite', la care a fost supusă. „Am devenit, așa cum au scris canalele mass-media, de nerecunoscut'.

Această metodă de sculptare a trupului este foarte populară printre femeile din România. Prețurile pentru o singură ședință variază între 600 și 1200 de lei. Despre rezultatele se vorbește puțin sau mai deloc….

Linda EvangelistaSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Linda Evangelista mai spune în postarea ei că a dezvoltat după criolipoliză, hiperplazie adiposă paradoxală sau HAP (formarea unui depozit de grăsime), „un risc despre care nu am fost informată înainte de procedură'. „HAP nu numai că mi-a distrus sursa de venit, dar m-a adus și într-o depresie profundă, mare tristețe și imensă ură de sine', se confesează fostul supermodel.

„Prin depunerea unei plângeri, voi încerca să scap de rușine și să fac publică povestea mea. Sunt atât de obosită să trăiesc așa. Mi-ar plăcea să ies cu capul sus, deși nu-mi voi recupera niciodată fizicul de altădată'.

Foto: Instagram / Hepta

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete