Lili Sandu, intervenții estetice la 42 de ani: „Renunț să mai am grijă de…”

Lili Sandu face parte din categoria femeilor care au dat naștere primului lor copil după vârsta de 40 de ani. Ea și modelul Silviu Țolu au devenit părinți în urmă cu un an, iar surpriza veștii a fost inedită, mai ales că medicii i-au spus că are o șansă din 100 să rămână însărcinată.

Lili Sandu a născut un băiețel frumos și sănătos într-o zi de 10. Mai exact 10 august 2020 a fost momentul în care întreaga sa viață s-a schimbat. De asemenea, așa cum era de așteptat, nu doar viața i s-a schimbat, ci și corpul ei. Motiv pentru care a decis că este timpul să ceară ajutor specializat pentru a-și aduce îmbunătățiri și a postat o fotografie chiar din cabinetul medicului estetician.

Frumoasa vedetă le-a mărturisit fanilor săi de pe Instagram că este vorba de câteva proceduri la nivelul feței. Nu își dorește să devină de nerecunoscut, ci medicul să-i facă mici ajustări cu ajutorul botoxului sau al acidului hialuronic.

„Sunt full time mamă, cam asta se întâmpla cu mine în această perioadă, daaar asta nu înseamnă că renunț să mai am grijă de mine ca femeie. Am fost în vizită la clinică pentru un tratament facial și am stabilit cu doctorul un plan pentru următoarea perioadă de mici retușuri estetice la nivelul feței (sunt All IN pentru mici îmbunătățiri, nu schimbări totale de nu ne mai recunoaștem 🤪)', le-a mărturisit Lili Sandu internauților.

23120366_875524279272529_8404732695343616885_oSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Fanii au reacționat imediat și i-au lăsat numeroase mesaje. Aceștia sunt de părere că nu are nevoie de mâna medicului, deoarece fizicul ei arată extraordinar.

„Eu cred că nu ai nevoie de retușuri… ești frumoasă și femeile ar trebui să accepte că mai trece și timpul și nu trebuie să fugă repede la specialiști pentru orice rid. (…)

Felicitări pentru asumare! Este firesc să ai grijă de tine, la fel cum este firesc să beneficiezi de tratamentele minim invazive care ajută la păstrarea tonusului. (…) Tu știi ce este mai bine pentru tine. Oricum ești o femeie frumoasă. (…)

Sincer…așa spun toate la început și ulterior nici ele însele nu se mai recunosc, de prieteni/cunoscuți ce să mai vorbim!😑 cred că ești una dintre cele mai frumoase femei din România, sper să rămâi așa!', sunt câteva dintre comentariile lăsate de fani.

Foto: Instagram/Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete