Lili Sandu, dificultăți după ce a devenit mamă: „Alcoolul a fost un refugiu”

Lili Sandu s-a dedicat în ultima perioadă lui Thomas, fiul ei și al partenerului său, Liviu Țolu. Recunoaște că, cu cât trece timpul, cu atât sunt mai mari provocările legate de creșterea micuțului.

Prezentă în cadrul emisiunii „Vorbește lumea', Lili Sandu a făcut câteva dezvăluiri și despre perioada de acomodare cu micuțul ei. Aceasta a recunoscut că era conștientă că lucrurile nu vor fi roz de la început, însă nu s-a așteptat să fie atât de greu. Motiv pentru care uneori momentul ei de liniște era acompaniat de alcool.

„În cazul meu alcoolul a fost un refugiu. Acum, a nu se înțelege că l-am dus la extrem, nu încurajez, dar acolo, un strop, pe podeaua băii, când nu mai poți. Eu știam, din ce am auzit, că nu va fi doar cu lapte și miere și beatitudine.

Pentru mine primul an de maternitate a fost un carusel al emoțiilor pe care nu știam că le voi avea. Mi-a fost greu să mă regăsesc. Nu puteam să-mi contorizez emoțiile. Nu înțelegeam clar iubirea aia de care îmi spuneau toți înainte să nasc', a declarat Lili Sandu în emisiunea „Vorbește lumea', difuzată pe PRO TV, scrie Fanatik.

Vedeta a mai spus că imediat după ce a născut viața ei totul s-a învârtit în jurul băiatului. Deși în mediul online lăsa de înțeles că totul decurge ca pe roate, ea, dar și partenerul ei de viață nu mai aveau timp de propriile persoane.

„Totul se învârtea în jurul copilului. Mă spălam pe păr la două săptămâni. La început mi-a fost rușine să vorbesc și prezentam pe Instagram o viață perfectă. Mi-a fost foarte greu, comunitatea mea a reacționat și femeile mi-au dat putere. Și spuneam Asta simt. Am anxietate. Îmi vine să mă târăsc ca un șobolan. Nu mă recunosc', și-a amintit Lili Sandu.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete