Lili Sandu a dezvăluit sexul bebelușului ei: „Cred că Dumnezeu știe exact de ce este …”

Actrița Lili Sandu (40) și modelul Silviu Ţolu (28) vor deveni părinți în mai puțin de jumătate de an.

Într-un videoclip publicat pe canalul personal de YouTube, Lili Sandu a dezvăluit sexul bebelușului ei.

„Este într-adevăr un miracol pentru că drumul nu a fost ușor. Când am văzut la ecograf bebelușul, am simțit atât de multă fericire încât m-am gândit:

«Doamne, în momentul în care îl voi ține în brațe, oare cum mă voi simți?»”, spunea Lili Sandu în urmă cu ceva timp, în emisiunea Vorbește lumea, difuzată de Pro TV și moderată de duo-ul alcătuit din Adela Popescu și Cove.

Lili Sandu a dezvăluit sexul bebelușului ei: „Cred că Dumnezeu știe exact de ce este …”

Actrița și logodnicul ei vor deveni părinții unui fiu. „Nu cred că mai are un rost să spun că acest băiețel este de fapt ceea ce mi-am dorit. Poate că undeva mi-aș fi dorit să fie fetiță pentru că poate gândeam superficial.

Mă gândeam că fetițele sunt atașate de mame, că le putem îmbrăca frumos.

Că sunt gingașe, mai dichisite, dar cred că Dumnezeu știe exact de ce este un băiețel și vreau să zic că îl iubesc dinainte să se nască.

Nu am crezut vreodată că va exista atâta iubire în inima și sufletul meu”, a povestit Lili Sandu, potrivit Spynews.

1 șansă din 100 să devină mamă

În momentul în care actrița și logodnicul ei s-au decis să întemeieze o familie, medicii le-au dat 1 șansă din 100.

„Era o zi rece și înnorată de noiembrie – exact cum mă simțeam și eu atunci când am ieșit din clinică.

Aveam atât de multe nedumeriri și întrebări: «De ce tocmai noi?»; «Există cumva un criteriu prin care sunt aleși cei care nu pot procrea natural?»;

«De ce alții care nici măcar nu-și doresc să aibă un copil sunt binecuvântați și noi nu?»; «Doamne, cu ce am greșit?»”, așa începea un mesaj de-al actriței, de pe blogul personal.

„«Posibil să fie nevoie de un donator, ați fi pregătiți?»”, le-a mai spus medicul. „Cuuum? Cum naiba să mă întrebi așa ceva?

Cum să fim pregătiți să creștem un copil care are o informație genetică a altui bărbat?? Cum oare ar putea Silviu trăi cu acest lucru?”, mai scria Lili în trecut.

Actrița, afectată de comentariile de pe rețelele sociale: „Eram trasă la răspundere: «Nu faci și tu un copil?» «Ce mai aștepți la vârsta ta?»'

„În tot acest timp masca de fericire era ON, dar numai eu știu ce era în sufletul meu la fiecare comentariu de pe rețelele de socializare în care eram trasă la răspundere: «Nu faci și tu un copil?»; «Ce mai aștepți la vârsta ta?».'

„Următoarele analize erau îmbucurătoare și deja trecusem la planificarea unei fertilizări in vitro care ne doream să aibă loc undeva prin februarie-martie și nu era nevoie de un donator.

Eram atât de fericiți încât chiar dacă pe mine mă cam speria ideea și tot procesul acesta al FIV (injecții cu hormoni etc.), speranța că vom avea un copil era mai presus de orice frică. (…)

Știți proverbul Viața bate filmul? În dimineața zilei de 15 decembrie, cu un test de sarcină în mână, plângeam de fericire, mulțumindu-i lui Dumnezeu pentru acest miracol pe care eu și Silviu îl primisem în dar.'

Lili Sandu și Silviu Țolu sunt împreună de aproape cinci ani.

Foto: Instagram

Citește și:

Diana Dumitrescu, despre mesajele negative din mediul online: „Fiecare mamă face pentru copilul ei ce crede ea că este mai bine”

Comediantul Kevin Hart, tată pentru a patra oară! Soția actorului este însărcinată cu al doilea copil al cuplului

Artista a vrut să renunțe la cea de-a doua sarcină! Ce a convins-o să aducă pe lume cel de-al doilea fiu?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete