Life Care a lansat Instant Perfection Biotissima

Life Care a lansat Instant Perfection Biotissima

Life Care este una din companiile lider în industria de vânzări directe, orientată pe produse BIO, ce promovează un stil de viaţă activ, sănătos şi prosper. Life Care oferă o alternativă sănătoasă pentru produsele de îngrijire şi a revenit acum în atentia consumatorilor cu un nou produs din gama BIO de frumuseţe BIOTISSIMA: Instant Perfection BIOTISSIMA.

Noul produs, Instant Perfection BIOTISSIMA, este o bază de machiaj ce acoperă instant ridurile, sau micile imperfecţiuni ale tenului, lăsând pielea neteda şi mată.

În funcţie de tipul şi culoarea naturală a tenului, dacă e necesar, se poate ulterior aplica machiajul obişnuit.

Uleiurile BIO de argan şi luminiţa nopţii din compoziţie hranesc şi hidratează pielea.

În faţa a 43 de reprezentanţi media, Mihai Petcovici, Marketing Manager Life Care şi Ioana Blid, Naţional Business Development Manager Life Care, le-au vorbit invitaţilor despre Life Care şi despre cel mai nou produs din gama Biotissima.

Un alt moment care a captat atenţia participanţilor a fost sesiunea live de machiaj demonstrativ, realizată cu ajutorul make-up artistului Alina Cherciu şi a modelului Petrescu Roxana, Partener Life Care.

Dialogul dintre Ioana Blid şi Alina Cherciu, presărat cu multe informaţii esenţiale şi trucuri de frumuseţe, a subliniat, prin demonstraţie, că produsele de îngrijire Biotissima, certificate BIO, asigură ritualul unei îngrijirii optime a tenului.

Machiajul natural realizat de make-up artistul Alina Cherciu a fost unul BIO şi fresh, produsele folosite fiind cele din gama Sante.

Reprezentantele publicaţiilor de frumuseţe şi sănătate au testat la finalul conferinţei crema Instant Perfection şi au putut observa de aproape rezultatele noului produs destinat femeilor ce-şi doresc un ten perfect şi sănătos.

Compania Life Care Corp, numele BIO în România, comercializează produse cosmetice, produse terapeutice, suplimente alimentare şi produse pentru curăţenie, toate BIO sau cu ingrediente BIO.

În prezent portofoliul Life Care include peste 500 de produse destinate întregii familii şi 7 branduri proprii: Life Impulse, Kräuter®, BIOTISSIMA, Primo, Ganoderma, Meal Balance şi BioHAUS.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Stiri