„Lidia nu știu nici acum ce cântă”. Ce a recunoscut Zarug despre foștii colegi de la Asia Express

Concursul „Asia Express: Drumul Împăraților', sezonul patru, a fost pentru Mihai Zarug (40 ani) o experiență de neuitat, mai ales că a plecat la drum cu zero așteptări. 

Invitat la podcastul produs și găzduit în exclusivitate de canalul de Youtube Happyfish „Stai să zic eu', cu Dragoș Mușat (Tetelu) și Cosmin Natanticu, designerul vestimentar a povestit despre participarea la show-ul „Asia Express'. Zarug a recunoscut că a fost foarte surprins și plăcut impresionat să-i descopere pe ceilalți concurenți ca oameni, deși nu-i cunoștea personal. Cât despre muzică, o pasiune cu care vedeta cochetează din când în când, Zarug a povestit că nu ascultă piese românești: „îi știam pe ceilalți după nume, am descoperit oameni. Lidia nu știu nici acum ce cântă. Nu e o judecată de valoare, pur și simplu nu s-a întâmplat', a explicat el. 

Pe 20 octombrie, la ediția 21 a emisiunii Asia Express, sezonul patru, Zarug și Lorelei au părăsit competiția după ce au ajuns pe ultimul loc la jocul pentru Ultima Șansă și după ce au refuzat să mai participe activ la probe. 

Cine este Mihai Zarug, fostul concurent de la Asia Express 

Zarug s-a născut în Botoșani, acolo unde a rămas până la 18 ani. Designerul povestește că a fost constrâns să facă facultatea la Iași: „e un oraș frumos, dar pe care îl asociez cu amintiri neplăcute. Făceam o facultate care nu-mi plăcea, Dreptul, și stăteam într-un apartament cu frate-miu', a explicat el.  

Vedeta a plecat să studieze la Paris, unde a stat doi ani: „eu voiam modă, dar eu nu mi-am cultivat niciodată pasiunea pentru desen, pentru creat haine, pentru că orice era prea feminin încercam să ascund, să fiu cât mai straight. Asta credeam că se așteaptă de la mine', a mai continuat el.

Poți urmări podcastul integral pe YouTube.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete