Lidia Buble, vedeta care a luat bacalaureatul la limită. Iată cu ce s-a ocupat cântăreața înainte de a deveni celebră

Lidia Buble este una dintre cele mai frumoase și apreciate cântărețe din România. Artista a reușit datorită vocii sale să câștige numeroși fani, numeroase contracte, însă nu multă lume știe cu ce s-a ocupat ea înainte de a deveni celebră.

Lidia Buble este o figură extrem de cunoscută de publicul românesc. Se știe despre ea că vine dintr-o familie numeroasă și o iubește până la lună și înapoi, dovadă stau fotografiile pe care le postează ori de câte ori se află în preajma lor și nu numai. Tatăl său este pastor, iar în copilărie era destul de strict cu Lidia din cauza rebeliunii sale.

Distracția și muzica i-au fost aliate Lidiei Buble încă din pruncie, iar datorită lui Adi Sînă, aceasta și-a văzut visul cu ochii. Până atunci, frumoasa blondină era o tânără anonimă care a terminat un liceu sportiv din Deva și a luat bacalaureatul cu media 6,10, fiind astfel la limita promovabilității.

Drumul său educațional s-a oprit la liceu, ea fiind nevoită să lucreze pentru a aduce un venit suplimentar familiei sale numeroase. Astfel că a lucrat ca femeie de serviciu și ca bonă.

„Am spălat vase și făceam curat la cafeneaua de pe mall Deva și am lucrat la solar, acolo', a recunoscut Lidia Buble.

Ulterior, a ajuns în București cu gândul de a-și continua studiile, însă a devenit bonă și mai târziu manager într-un parc auto de lux. Dragostea pentru muzică nu s-a stins niciodată.

„Sunt o persoană independentă. Am lucrat şi ca bonă timp de un an de zile, să mă întreţin, la şeful PNL sector 5, Bucureşti, Cristian Olteanu. Am mai fost manager de vînzări auto la Ţiriac Auto, aproximativ doi ani', spunea Lidia Buble când abia pășise spre celebritate, acum mulți ani în urmă, conform voxbiz.ro.

În prezent, viața ei este complet schimbată. A reușit să își vadă visul cu ochii, să facă ceea ce îi place și câștigă foarte bine din contracte de imagine și muzică. Motiv pentru care călătorește, se îmbracă de la marile branduri și are cam tot ce îi poftește sufletul.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete