Lidia Buble și eroina sufletului ei. Cum arată mama cântăreței?

Lidia Buble este una dintre cele mai în vogă artiste din România. Aceasta provine dintr-o familie numeroasă pe care o iubește ca pe ochii din cap și ori de câte ori are ocazia se mândrește cu aceasta.

Lidia Buble a mărturisit în nenumărate rânduri că familia reprezintă pentru ea locul unde sufletul i se liniștește, unde ar vrea ca timpul să se oprească și se mândrește cu mama sa care a dat naștere celor 11 prunci. De asemenea, este recunoscătoare pentru toate valorile transmise de tatăl său care este preot și el a fost primul care i-a insuflat pasiunea pentru muzică.

Încă de mic copil, Lidia a cântat în corul bisericii unde tatăl ei era pastor. Frumoasa blondină este al optulea copil al familiei, ea având șapte frați mai mari și trei mai mici. Cu una dintre surori, Estera, a participat la Asia Express.

Așa cum spuneam mai sus, acum ceva vreme Lidia Buble și-a numit mama eroină și îi este recunoscătoare pentru felul în care a făcut față provocării de a avea grijă de 11 copii, de a le oferi tot ceea ce aveau nevoie și cel mai important lucru, de a le arăta multă iubire.

„Ea nu a lucrat, s-a ocupat de noi, iar tata este preot. Am locuit într-un apartament cu patru camere, din Deva, cu paturi suprapuse şi am avut cea mai frumoasă copilărie. De Crăciun şi de Paşte era ceva de vis. Ne costumam în Iosif şi Maria, în magi, ne aduceam cadouri, iar noi, fetele, făceam prăjituri cu mama', a declarat Lidia Buble.

Lidia buble mamaSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Frumoasa cântăreață nu postează des imagini cu părinții ei, însă o dată cu participarea sa la emisiunea Asia Express, ambii au apărut pe micile ecrane cu ocazia aniversării zilei de naștere a fiicei lor. Aceasta a împlinit 28 de ani, pe 9 iunie și a prins-o chiar în timpul competiției.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete