Lidia Buble și-a surprins din nou fanii cu o imagine de senzație

Lidia Buble și-a surprins din nou fanii cu o imagine de senzație

Lidia Buble a avut o frumoasă poveste de dragoste cu Răzvan Simion, însă din motive știute doar de ei s-au despărțit și au luat-o pe drumuri diferite. Cu toate acestea, cei doi au rămas prieteni și lucrează împreună la proiectele comune.

Răzvan Simion este implicat deja într-o relație, iar frumoasa artistă a fost „cuplată' de cârcotași de-a lungul timpului cu Cornel Ilie sau cu milionarul Ensar Duman, însă Lidia a negat de fiecare dată că ar exista ceva între ea și cei doi bărbați.

Pentru că este foarte activă pe rețelele de socializare, cântăreața a postat o imagine care i-a făcut pe fani să se întrebe nu dacă are un nou iubit, ci un bebeluș. Răspunsul ei a fost surprizător și nimeni nu se aștepta la asta.

Lidia apare în poză îmbrăcată provocator, într-un body de culoare neagră, iar ce i-a atras atenția unui urmăritor a fost burtica artistei, astfel că acesta a întrebat-o dacă este însărcinată.

În mod clar, artista nu a evitat răspunsul și l-a oferit imediat, spunând că a luat câteva kilograme în plus.

„Sunt doar grasă', a fost răspunsul Lidiei.

Venirea unui copilaș pe lume aduce multă bucurie și culoare în viața oricărui om. Lidia Buble, cu siguranță, ar împărtăși această veste cu fanii săi, mai ales că se știe cât de mult îi plac copiii. Ea este mătușică și ori de câte ori are timp își petrece timpul cu nepoții ei pe care îi adoră.

În ceea ce privește relația de dragoste pe care a avut-o cu matinalul de la Antena 1, frumoasa blondă a declarat că nu regretă nimic din ceea ce i se întâmplă și ia întâmplările vieții așa cum sunt ele pentru că nimic nu este întâmplător, iar ea se declară mulțumită de propria persoană de deciziile pe care le ia.

„Nu aș schimba absolut nimic, pentru că toate lecțiile vieții sunt menite a ne maturiza și a ne arăta pașii spre ceea ce urmează să facem. Sunt o persoană mulțumită de mine însămi, fără regrete. Cred în determinarea de a-ți croi un destin frumos. Vorba veche, din popor, „cum îți așterni, așa dormi’ este foarte adevărată în cazul propriului destin. Trebuie să știi ce-ți dorești de la viață, pentru a urma drumul cel drept, să fii echilibrat și corect în absolut toate deciziile și, mai mult de atât, să fii sincer față de propria persoană', a spus Lidia Buble în urmă cu ceva vreme.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete