Lidia Buble, primele declarații despre Harlys Becerra, noul ei iubit. „Mi-a pus Dumnezeu mâna în cap”

Lidia Buble a trăit o frumoasă poveste de iubire cu Răzvan Simion. Cei doi s-au despărțit acum mai multe de un an de zile. Amândoi și-au făcut noi relații, el cu Daliana Răducan, iar ea cu Harlys Becerra.

lidia buble si noul iubit 4SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

De o bună perioadă de timp se zvonește că are o nouă relație, însă abia acum Lidia Buble a făcut primele declarații despre noul iubit, Harlys Becerra.

„Uh, mama. Mulţumesc, drăguţo. Şi eu sunt fericită pentru mine, mulţumesc mult de tot, apreciez. Câte întrebări sunt pe tema asta, deja peste o sută. Primesc şi zilnic mesaje, este foarte lungă povestea (n.r. – cu Harlys), trebuie să îmi iau o zi să vă povestesc. Da, chiar sunt fericită, foarte fericită şi foarte împlinită pe toate planurile.

În două-trei cuvinte, mi-a pus Dumnezeu mâna în cap. Eu cred că fiecare om merită să fie fericit şi vă doresc să fiţi măcar la fel de fericiţi cum sunt eu. Sunt norocoasă. Pentru mine nu există actori, cântăreţi, vedete, nevedete. Fiecare avem un job, o meserie pe care o facem, dar da, este foarte adevărată că dragoste vine când nu te aştepţi şi răsare unde nu te aştepţi', a transmis Lidia Buble pe pagina sa de Instagram.

Conform Libertatea, Harlys Becerra s-a născut pe 11 iunie 1984, în Cuba. Actorul a jucat în serialul „Vis a vis' de pe Netflix. În vârstă de 37 de ani, actorul cubanez a reușit să o cucerească pe Lidia Buble. Cei doi au fost în mai multe vacanțe până acum.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete