Lidia Buble, prima reacție după eliminarea din competiția Asia Express

În ediția de miercuri, 24 noiembrie, Lidia Buble și sora ei au fost următoarele concurente care au părăsit competiția „Asia Express' înainte de marea finală.

Lidia Buble și Estera au părăsit competiția difuzată de Antena 1, iar echipele care se luptă pentru marele premiu sunt formate din Cuza și Emi și Mihai Petre cu soția sa, Elwira. Piatra din cufărul surorilor Buble a fost roșie, acest lucru însemnând că drumul lor s-a încheiat. Reacția artistei a fost una neașteptată, deoarece nu credea că va pleca acasă.

„Doamne, este cel mai neașteptat deznodământ, jur. Este imposibil!'.

Cu toate acestea, Lidia Buble a oferit câteva detalii despre ce a însemnat participarea sa la Asia Express. Ea a mărturisit că a trăit cele mai intense experiențe și se bucură nespus că oamenii de acasă au cunoscut-o așa cum este ea, cu toate părțile sale bune și rele. Dacă ar mai avea ocazia, cântăreața ar accepta pe loc să participe din nou la acest concurs.

„Emoții, legătura mult mai strânsă între mine și Esti, adrenalina, competitivitate, încredere de sine mult mai mare, ritm de viață alert (ca la armată, bublișorii mei ?), lume nouă, foame, cerșit, cazare și transport. Așa descriu, pe scurt, experiența Asia Express, experiență pe care o consider o a doua mea copilărie, dar trăită la intensitate maximă.

Pe scurt, am spus, pentru că nu pot descrie în cuvinte restul experiențelor, pentru că le-am trăit cu și din suflet, iar, la ora asta, odată cu plecarea noastră, mă năpădesc lacrimile că nu mai continui joaca, și marele dor de competiție, concurenți și întreaga echipă de producție și toți cei care, mie și lui Esti, ne-au fost alături… și la fiecare pas. Și cum am făcut o promisiune, atât mie cât și celor din jur, am îmbrăcat rochia de mireasă, chitită pe măritat în Asia Express încă de la plecarea din țară.

Lidia-Buble-3SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Doar știți că tot ceea ce îmi propun reușesc și dovada stă în superba mea apariție în cea mai de top rochie de mireasă pe care o puteați vedea ever.

Pentru acest moment, am trecut de la agonie la extaz, doar doar să arăt lumii că Lidia Buble nu pleacă înapoi acasă fără să se îmbrace așa. Însă, ce credeți, m-am și măritat, dacă tot am făcut atâtea pregătiri de măritiș.

Mulțumesc, ESTERA, sora mea incredibil de bătăioasă, răbdătoare, iubitoare, mereu alături și cu mine. Te ador și iubesc mai presus de orice!!! Mulțumesc, dragilor din echipa de producție și toți cei implicați în acest proiect, dar și pentru șansa oferită de a experimenta un show de televiziune unde mi-am cam dat sufletul… și la propriu și la figurat. MAI VREAU! ?❤', a fost mesajul Lidiei Buble transmis în mediul online.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete