Lidia Buble, prima întâlnire cu un bărbat celebru după ce s-a întors de la Asia Express

Lidia Buble s-a întors recent de pe „Drumul Împăraților' și s-a întâlnit cu un bărbat celebru despre care s-a scris la un moment dat că relația dintre ei ar fi mai mult decât o prietenie frumoasă.

Frumoasa cântăreață nu a ezitat și a pus fotografiile pe contul său de Instagram. Ei, bine, misteriosul bărbat este charismaticul Cornel Ilie de la trupa Vunk. Cei doi au colaborat împreună la o piesă care a devenit hit și în urma videoclipului senzual, datorită chimiei care zărea în ochii lor, multă lume a crezut că sunt iubiți. Revederea cu muzicianul a fost pur întâmplătoare și s-au bucurat să stea preț de câteva minute de vorbă, potrivit spuselor Lidiei Buble.

Ia uite, mă, cu cine m-am întâlnit! Și nu ne-am dat întâlnire. A fost așa… întâmplător, da. Dar, nu, că nimic nu e întâmplător, stai tu liniștit. Mi-a fost dor de tine', a zis Lidia Buble.

Frumoasa blondină pare a traversa una dintre cele mai frumoase perioade din viața sa. Participarea la Asia Express a descris-o ca fiind aventura vieții ei fără să dezvăluie, evident, mai multe detalii. Cu siguranță au avut parte de multe provocări, însă Lidia a spus că sora sa, Estera, a fost un real sprijin pentru ea.

„Tot ce pot să vă spun este că a fost aventura vieții mele. Efectiv, aș repeta-o oricând. Prea multe nu vreau să vă dezvălui, pentru că vreau să vedeți la televizor tot ce s-a întâmplat. Ar fi și păcat să stric toată bucuria asta. Tot ce pot să vă spun este că trebuie neapărat să urmăriți sezonul ăsta. O să vă distrați și o să savurați din plin fiecare moment', a spus Lidia Buble pe Instastory.

Mai mult decât atât, artista a mărturisit că telespectatorii vor vedea o Lidia Buble așa cum este ea de fapt: încăpățânată, haotică și nebunatică.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete