Lidia Buble, replică pentru cei care i-au spus că are nasul mare: „Nu sunt împotriva intervenţiilor”

Într-un timp, am putea spune, relativ scurt, Lidia Buble (26 de ani) a devenit una dintre cele mai îndrăgite artiste din țara noastră atât datorită calităților vocale, cât și datorită personalității sale pozitive și efervescente.

În prezent, Lidia are numeroase piese ce au adunat milioane de vizualizări pe YouTube. Melodiile Sub apă și Le-am spus şi fetelor au cucerit publicul şi i-au asigurat artistei primele locuri în topurile muzicale.

Foarte activă pe reţelele sociale, Lidia obişnuieşte să-şi țină la curent prietenii virtuali cu tot ceea ce face în plan profesional, ce noutăţi are, la ce evenimente merge sau în ce vacanţe de vis a mai fost.

Lidia Buble, replică pentru cei care i-au spus că are nasul mare: „Nu sunt împotriva intervenţiilor”

Printre sutele de aprecieri şi laude, însă, se află și persoane care au critici la adresa cântăreței, critici îndeosebi legate de felul în care se îmbracă sau de aspectul fizic.

Într-un interviu oferit televiziunii Antena Stars, Lidia spune că a avut o perioadă în care a fost complexată de nasul ei, însă a trecut peste acest aspect şi, în prezent, se consideră „o persoană specială”.

„Mie îmi place că sunt un om special, cu nişte trăsături mai aspre şi mai dure, într-adevăr, dar îmi place că sunt diferită de ceea ce vezi în jurul tău.

Îi mulţumesc lui Dumnezeu pentru tot ce mi-a dat. Mi-a dat cele mai frumoase trăsături”, a declarat cântăreaţa, potrivit Click! pentru femei.

Ce părere are Lidia Buble despre intervențiile estetice?

„Nu sunt împotriva intervenţiilor, Doamne fereşte, pentru că probabil, la un moment dat, când voi avea şi eu un 50 de ani, 40, şi voi avea şi eu riduri, cum e normal, îmi voi face diferite tratamente, să umplu ridurile, dar să îmi tai nasul, să-mi măresc buzele, niciodată.

Mie îmi plac oamenii deosebiţi şi consider că defectele, cum le mai spunem noi, ne fac speciali, ne fac să avem ceva aparte”, a mai spus Lidia Buble.

Foto: Instagram

Citește și:

Cum arată și cu ce se ocupă acum prima soție a lui Adrian Mutu? Alexandra Dinu locuiește de aproape patru ani în Statele Unite

Un prieten virtual i-a spus că nu are picioare frumoase, iar ea a reacționat imediat. Incredibil ce replică i-a dat Delia!

Christina Aguilera, accident vestimentar pe scenă. A pierdut lupta cu kilogramele în plus, iar rochia a cedat!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete