Lidia Buble, afecțiunea de care suferă. Dezvăluirile făcute la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”

Lidia Buble a mărturisit la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!' care este fobia ei. Cântăreața se teme de întuneric, iar uneori are chiar stări de anxietate.

Nictofobia este frica extremă de noapte sau întuneric, care poate provoca simptome intense de anxietate și depresie. Lidia Buble a recunoscut în emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici', unde este concurentă, că are această fobie.

„Dacă am tablouri prin casă, mă gândesc că noaptea pleacă aia din tablou… Am nopți în care nu închid niciun ochi. Adorm doar spre dimineață, când se luminează afară, 2-3 ore. În unele seri e chinuitor. În momentul în care rămân singură o iau razna rău de tot', a dezvăluit Lidia Buble la PRO TV.

Lidia-BubleSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

Despre „Sunt celebru, scoate-mă de aici!'

„Sunt celebru, scoate-mă de aici!' este show-ul de televiziune care supune celebritățile la provocări extreme și le pune față-n față cu cele mai mari fobii ale lor. Izolate, departe de casă, fără acces la telefon sau internet, trăind sub cerul liber, într-o junglă plină de animale și insecte, fără hrană și fără confortul domestic, 12 celebrități au acceptat provocarea vieții lor: să lupte pentru titlul de regele sau regina junglei.

Nume cunoscute din toate domeniile își vor împinge la maximum limitele psihice și fizice în cel mai așteptat reality show al toamnei. Actori, cântăreți, creatori de conținut, sportivi și jurnaliști celebri vor simți pe pielea lor teama de înălțime, claustrofobia, frica de spații întunecate, se vor întâlni cu șerpi, șobolani, tarantule, gândaci, viermi, vor gusta din preparate culinare greu de privit și mirosit. Totul pentru a-și demonstra că nimic nu este imposibil.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete