Lidia Buble a dezvăluit secretul taliei sale de viespe: „Am reușit să scap de…”

Lidia Buble a lăsat frigul din România și petrece clipe de vis pe meleaguri însorite. Aceasta postează des imagini din vacanță în care își etalează corpul extrem de bine îngrijit. În ciuda faptului că vedeta a mărturisit că s-ar fi îngrășat după participarea la emisiunea „Asia Express', dar și după sărbători, fanii au observat o talie subțire ca de viespe.

Lidia Buble se poate mândri cu un corp extrem de bine lucrat.  Ea apare purtând un costum de baie din două piese de culoare albastră. Secretul său stă în numeroasele ședințe de masaj cu bambus pe care le face de cel puțin trei ani. Aceasta le-a mărturisit fanilor că merge frecvent la tehnicianul maseur Dan Bujor. Specialistul a reușit să-i modeleze la propriu o talie de viespe, dar și să o scape de inestetica celulită.

„Tehnica lui Dan mi-e redat un aspect al pielii ca de bebeluș, dar mi-a conturat și formele corpului. Pielea îmi este mai catifelată, mult mai fermă și, mai mult decât atât, am reușit să scap de excesul de apă din organism. Recunosc că sunt dependentă de sport și de masajul cu bambus. Alimentația mea este foarte sănătoasă, iar acest lucru completează perfect stilul meu de viață.', declară Lidia Buble.

lidia_buble-2SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

„Masajul cu beţe de bambus este un tip de masaj corporal, care implică manipularea ţesutului atât cu ajutorul beţelor speciale de bambus – rulare rapidă şi energică pe suprafaţa pielii, cât şi prin mişcări manuale care ajută la eliberarea tensiunilor şi îmbunătăţesc circulaţia.

Beţele de bambus favorizează un drenaj limfatic instrumental superior tuturor celorlalte metode utilizate în centrele de înfrumuseţare sau spa-uri, eliminând atât toxinele din organism, cât şi surplusul de apă responsabil cu volumul mărit al membrelor şi cu aspectul denivelat al pielii.', explică Dan Bujor, tehnician masaj cu bambus.

Din pozele postate de Lidia Buble se poate observa cât de liniștită și relaxată este, însă nu se știe în ce zonă se află și nici cine o însoțește.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete