Lia Bugnar, prima reacție după ce a aflat că Theo Rose este însărcinată cu Anghel Damian: „E caraghios. Îmi stârniți un soi de milă”

Lia Bugnar a fost într-o relație discretă cu Anghel Damian și s-au despărțit înainte cu puțin timp ca regizorul serialului „Clanul' să înceapă o relație cu tânăra artistă. Scenarista a reacționat dur când a fost sunată să i se spună că Theo Rose este însărcinată.

Actrița din „Clanul' este însărcinată după 4 luni de relație cu Anghel Damian, regizorul serialului de la PRO TV. Până să fie împreună cu acesta, Theo Rose a avut o relație cu Alex Leonte, nepotul lui Nea Mărin. Și Anghel a fost implicat într-o relație serioasă cu Lia Bugnar, iar diferența de vârstă nu a fost o problemă pentru ei.

Chiar dacă nu mai formează un cuplu, Lia Bugnar și Anghel Damian lucrează împreună la serialul „Clanul'. De curând s-a aflat că Theo Rose este însărcinată, părinții ei au confirmat marea veste. Lia a fost sunată de către jurnaliștii de la CANCAN pentru o părere despre acest subiect, însă reacția ei a fost una total neașteptată și dură.

„Nu, n-am auzit-o (nr. vestea sarcinii lui Theo Rose), dar sincer nu e chiar chestiunea care îmi schimbă programul pe ziua de azi. Și în al doilea rând, iarăși nu prea mă interesează veștile pe care le pot da publicațiile de genul dumneavoastră.

Când ați mai pățit dumneavoastră să aflați o chestie care vă interesează și să mă sunați pe mine? Când s-a întâmplat orice în țara asta, începând de la Mineriadă, Colectiv, ce vreți dumneavoastră, când ați simțit să mă sunați pe mine? Să vorbim despre asta?! Despre orice pe lume?! 

Ideea e cum degețelele dumneavoastră au simțit să formeze numărul meu? La Colectiv au fost implicați direct părinții acelor copii care au murit. I-ați sunat? Că văd că sunteți omul care dă telefoane. Pe care le consideră importante. I-ați sunat? 

Mie mi-ați dat un telefon pe care nu vi-l permiteți pentru că eu cu dumneavoastră nu am niciun fel de relație. Dar niciuna. Și din fericire nici nu vom avea vreodată. Noi două. Ca să dați un telefon unui om și să-i spuneți absolut orice bârfă vreți dumneavoastră, trebuie să fiți un soi de cunoștință măcar.

Să aveți un soi de simpatie din partea acelui om. Orice. Dar din partea mea chiar nu aveți. Dumneavoastră nu sesizați că poziția pe care vă aflați este una care nu vă ajută în demersul pe care vreți să-l faceți? Încă nu v-ați prins? Nu aveți atâta intuiție? Spun acest lucru pentru că dumneavoastră v-ați apucat să dați un telefon unui om pe care nu-l cunoașteți ca să bârfiți. Nu mă interesează.

Găsiți o prietenă, vedeți ce faceți. Că sigur o rezolvați cumva. E o țară în care chestia asta funcționează. Deci nu mai formați numărul ăsta de telefon că e caraghios. Îmi stârniți un soi de milă, adică chiar nu aveți cu cine să vorbiți? Pe cuvânt? 

Câtă vreme m-ați sunat, câtă vreme ați format numărul meu de telefon, tot ce spun eu are legătură cu ceea ce simt și ceea ce meritați să vă spun. Dumneavoastră nu-mi povestiți mie viața mea niciodată. Pentru că eu am trăit viața mea. Și eu vă povestesc dumneavoastră că nu avem despre ce să comunicăm noi două.

Felul în care dumneavoastră vă câștigați pâinea, felul în care mi-o  câștig eu, cum intenționez eu să-mi petrec dimineața asta, cum ați început-o dumneavoastră, în ce fel aberant pentru mine, ne face două ființe din universuri palele, este ca și când n-am fi contemporane. Așa că nu vă mai obosiți să pledați pentru demersul, din punctul meu de vedere derizoriu și penibil, pe care-l faceți. Deci îmi pare foarte rău că nu stăm la bârfă, la cafea în dimineața asta, dacă simt această nevoie sun o prietenă. La revedere!', a fost reacția ex-partenerei lui Anghel Damian.

lia-bugnar-si-anghel-damian-1SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete