Leon, băiețelul lui Kamara, nu merge încă la școală. Cum se descurcă micuțul, care suferă de o formă gravă de paralizie: „Nu poate momentan să scrie, nu poate să țină pixul”

Kamara și Oana, fosta lui soție, au împreună un băiețel, pe Leon. Micuțul, care are acum opt ani, suferă de tetrapareză spastică, o formă gravă de paralizie cerebrală. Micuțul nu merge încă la școală, iar de educația lui se ocupă părinții, dar și o fostă bonă.

Băiețelul a suferit mai multe intervenții chirugicale, la care se vor adăuga altele noi. Reușește să vorbească acum, dar încă nu este independent. Tatăl lui spune că e inteligent, că știe deja cam toate capitalele statelor lumii și multe alte lucruri pe care mulți copii de vârsta lui nu le cunosc. „M-am ocupat eu de el, cu mama lui, dar și fosta bonă care e educatoare. Leon e un copil foarte inteligent, știe multe lucruri', a dezvăluit artistul pentru playtech.ro.

Părinții săi au amânat să-l înscrie la o instituție de învățământ, din mai multe motive. „Acum are opt ani. O să înceapă să facă acasă și două ore la școală, nu-l vom forța. Trebuie să stea însă un părinte cu el. Să fie lângă el tot timpul. Leon nu poate momentan să scrie, nu poate să țină pixul în mână. El nici cu lingura nu se descurcă. O să vină însă și momentul în care va începe școala', a mai spus artistul.

kamara-si-leon-nu-merge-la-scoala-5SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Kamara și Oana s-au bazat ceva vreme pe ajutorul unei bone, care era și educatoare. Aceasta a demisionat. „Nu mai avem bonă, a plecat să aibă grijă de soacra ei, bolnavă. E foarte greu de găsit, mai ales că eu sunt artist. Nu știi niciodată ce intenții au. Problema e să nu plece cu copilul meu. Mai degrabă aș lăsa pe cineva lângă un miliard de euro, decât lângă Leon', a adăugat Kamara.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete