Legendara trupă Metallica a cântat aseară la București un hit de-al lui IRIS…. împreună cu tot stadionul

Surpriză de proporții aseară la concertul trupei Metallica. Deși nu este pentru prima oară când legendara trupă a cântat pentru fanii români, se pare că cei patru membri care au scris istorie în muzica rock, cumva știu cât sunt de iubiți, apreciați și așteptați în România.

Aseară la concertul susținut pe Arena Natională, James Hetfield – vocal, chitară ritmică, Lars Ulrich – baterie, Kirk Hammett – chitară principală și Robert Trujillo – chitară bass, au reușit ceea ce puțini artiști mai pot în ziua de azi: să ude cu râuri de lacrimi obrajii celor prezenți în număr impresionant la concertul anului. De vei pleca a răsunat aproape în tot Bucureștiul și dincolo de el… așa cum au răsunat într-o singură voce ca un cor ancestral, Nothing else matters, The One sau alte atâtea hituri care au alinat adolescența unei generații întregi…

“A fost cel mai frumos concert din viața mea…”

“A fost genial, a meritat până la ultimul bănuț!!!”

“Stau în Germania… am pielea găina la ce piesă au ales Metallica interpreteze…”

Comentariile celor care au fost prezenți la concert miercuri seară sunt mai mult decât grăitoare. Iar faptul că toată lumea a cântat la unison versurile din The Unforgiven, The One sau Nothing Else Matters spune faptul mult despre popularitatea trupei în rândul românilor.

Gestul pe care cei patru rockeri l-au făcut înainte de a urca pe scenă a fost o lecție (a câta oară?) pentru întreaga societate românească: trupa Metallica a donat o sumă impresionantă asociației “Dăruiește Viața”, care construiește primul Spital de Oncologie și Radioterapie Pediatrică din România. Carmen Uscatu și Oana Gheorghiu cele două femei care se află în spatele asociației Dăruiește Viață, premiate de revista Avantaje cu trofeul Femeia Anului pentru efeorturile lor, au scris pe conturile lor de socializare: “Cum a ajuns o trupă atât de cunoscută cum e Metallica să direcționeze un sfert de milion către inițiativa #NoiFacemUnSpital? Cine e în spatele nostru? E muncă multă. E curaj. Dar e și foarte mult noroc. Sunt oamenii. Fiecare dintre voi ați făcut posibil acest moment. Fiecare om care a donat, fiecare om care a vorbit despre acest proiect. Care a găsit o cale de a influența alți oameni.”

metallica si daruieste viata

Pentru cei care au pierdut șansa de a fi pe stadion la concertul trupei Metallica mai există șansa de a-și vedea trupa preferată săptămâna viitoare în Germania.

Foto: Hepta

Citește și:

BON JOVI în concert la București: un amestec de amăgire și dezamăgire. Noroc că au cântat fanii!

Christina Aguilera, moment emoţionant la un concert – Artista a urcat pe scenă alături de fiica sa

Moment emoționant la concertul Deliei. O tânără a fost cerută în căsătorie pe scenă, în fața tuturor celor prezenți

 

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Muzica, filme, carte