Legătură neașteptată între Andreea Esca și Alexandru Arșinel

Andreea Esca, în vârstă de 48 de ani, este una dintre cele mai de succes prezentatoare TV cu o carieră remarcabilă. Dincolo de acest aspect, prezentatoarea TV este și o familistă convinsă, având doi copii deosebiți și una dintre cele mai longevive și stabile căsnicii din lumea mondenă.

Andreea Esca și-a menținut departe de ochii curioșilor viața privată, însă recent aceasta a mărturisit în cartea sa „Ce-am făcut când am tăcut' câteva detalii picante din perioada în care era elevă de liceu.

Știrista povestește cum prima iubire nu se uită niciodată, astfel că nostalgică își amintește că băiatul de care a fost îndrăgostită în adolescență este Bogdan, fiul lui Alexandru Arșinel.

„Primul iubit nu se uită niciodată. Nu se poate să nu fi auzit asta măcar o dată. Amintirile mele mă leagă însă foarte strâns şi de al doilea. Întâi de toate, să cădem de acord că vorbim despre acelaşi lucru: primul – adică primul cu care facem dragoste.

Primul a devenit astfel prietenul meu din liceu, care m-a iubit ani la rând înainte să fim iubiți în sens fizic şi nu am regretat niciodată decizia. Deși cel care n-a mai ajuns să fie primul mi-a dovedit în timp că era într-adevăr foarte îndrăgostit de mine, că era de o calitate umană rară şi un foarte bun prieten.

De ce vă spuneam însă la începutul poveștii că amintirile mă leagă foarte strâns de al doilea?', a scris Andreea Esca în cartea sa „Ce-am făcut când am tăcut'.

Potrivit celor de la impact.ro, Alexandru Arșinel susține că nu cunoaște povestea dintre fiul său și cea care a devenit una dintre cele mai celebre prezentatoare de știri din România. Actorul a declarat că povestea lor adolescentină se petrecea când acesta era mai mult plecat și oricum, fiul său a fost mereu o persoană discretă.

„Ea era la liceu, el la fel, erau foarte tineri. Eu în acea perioadă, când ei erau împreună, eram mai tot timpul plecat cu munca mea de actor prin țară, la spectacole, petreceam puțin timp împreună. Fiul meu nu mi-a povestit nimic, niciodată despre această relație!

Nu ne-a prezentat-o, nici nu era cazul, erau foarte tineri, erau la liceu. La noi în Moldova este o tradiție și anume că partenerul de viață al unui tânăr se prezintă părinților înainte de nuntă. Acum în vremurile astea, pe care le trăim, nu mai este așa ceva.

Nu am avut mărturisiri de astea . Este și a fost un bărbat foarte discret. Cred că se și supără și acum dacă insist pe asemenea subiect. Nici acum nu intru în viața lui chiar dacă s-a așezat la casa lui', a spus Alexandru Arșinel, pentru impact.ro.

Foto: colaj Avantaje

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete