Le mai știi pe gemenele de la Hollywood? Câți ani au acum Ashley și Mary-Kate Olsen?

Ashley si Mary-Kate Oslen

Gemenele-minune de la Hollywood, așa cum au fost supranumite, Ashley și Mary Kate Olsen, au împlinit pe 13 iunie 35 de ani. Actrițe, producătoare, creatoare de modă, cele două nu se tem să accepte noi provocări.

Au apărut pe micile ecrane încă de când erau bebelușe. De la nouă luni, au jucat, pe rând, rolul mezinei familiei din serialul Casa plină (Full House). Cariera lor a explodat, pur și simplu, iar cele două și-au petrecut copilăria și adolescența jucând în filme și proiecte speciale, fie împreună, fie separat.

Surorile au realizat venituri spectaculoase, care le-au adus prezența în topurile Forbes, ale celor mai bogate persoane din industria divertismentului.

Ashley și Mary Kate Olsen, creatoare de modă

La 18 ani, cele două preluau controlul asupra firmei lor, Dualstar, și au început să producă obiecte de design care se adresau tinerilor. Atracția pentru modă a apărut în timp, pe măsură ce cele două se maturizau. De altfel, Mary-Kate s-a și evidențiat prin stilul ei vestimentar original, inspirat de curentul „boho-chic'. Cu ochelari de soare exagerat de mari, cizme, fuste largi și pulovere supradimensionate, stilul lui Mary-Kate a fost apreciat de marile reviste de modă.

Acesta a fost contextul pentru cele două de a realiza colecții și linii vestimentare pentru adolescenți și adulți, primind și titluri de „creatoarele de modă ale anului'.

Viața dincolo de scenă

Cele două au fost mereu discrete când a venit vorba despre viața lor personală. La 35 de ani, Mary-Kate are la activ un divorț semnat anul trecut, în mijlocul crizei pandemică. Căsătorită cu un bancher new-yorkez, Olivier Sarkozy, în 2015, aceasta a cerut un divorț de urgență în 2020 care, însă, s-a finalizat abia la începutul anului 2021. În ceea ce o privește pe Ashley, aceasta își protejează relația de ochii presei. Se pare că aceasta are o relație cu un artist, Louis Eisner, încă de acum 4 ani, însă niciodată nu s-au făcut remarcați. Doar pozele surprinse de paparazzi îi arată pe cei doi împreună, fie la restaurant, fie la aniversări.

Citește și: Ce mari au crescut gemenii cântăreței Mariah Carey

Foto: Shutterstock

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete