Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică Jr., fotografie superbă din vacanță

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică Jr. formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din România. Cei doi sunt extrem de discreți când vine vorba de viața lor personală și foarte rar postează pe rețelele de socializare imagini din interiorul familiei lor.

Ștefan Bănică Jr. trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de frumoasa sa soție. Cei doi au împreună un fiu, Alexandru, pe care îl țin departe de ochii curioșilor, cum de altfel nici ei nu apar foarte des împreună pe rețelele de socializare. Ei, bine, de data aceasta, Lavinia a postat o imagine superbă din vacanță în care se afla lângă soțul ei. Cu siguranță, relaxarea și buna dispoziție de care au parte au vrut să o împărtășească cu fanii lor, cum nu au mai făcut-o de multă vreme.

Fiind o zi însorită și foarte cald, Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică Jr. au ales o ținută lejeră, de culoare albă, amândoi fiind foarte asortați unul cu celălalt. Fericirea de pe chipul lor a fost asezonată cu gestul tandru al juratului de la „X Factor', acesta ținând o mână pe umărul soției sale. Lavinia Pîrva adăugat fotografii și un mesaj romantic dedicat artistului.

„Iubirea mea! (My love) ' , a scris frumoasa brunetă pe fotografie publicată și pe Instastory.

Frumoasa fotografie a strâns numberase aprecieri în doar câteva ore de la publicare, dar și mesaje admirative și emoji-uri romantice de la urmăritorii săi.

„Așa da', „Sunteți minunați', „Fff frumoși', „Ce simpatici sunteți! Emanați un vibe mișto🥳 ' , sunt câteva dintre mesajele primite de frumoase cântăreață la secțiunea de comentarii.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete