Lavinia Pîrva reacționează la zvonurile din presă: „Păi nu divorțez eu?”

În urma unor zvonuri apărute în ultimele zile în presă, Lavinia Pîrva a decis să vorbească. Destul de rezervată în declarații ce îi vizează pe membri din familia sa, soția lui Ștefan Bănică Jr. a postat pe Instagram, vizibil deranjată, un mesaj pentru a lămuri situația.

„Și iată cum vuiește presa că divorțez, pentru că apar într-o poză unde nu am verigheta pe deget! Păi nu divorțez eu? Eu cu asta mă ocup de când se crapă de ziuă! Că altă treabă nu am ! Am un notar mic la ușă care stă pe un scaun mare cu actele pregătite. La fel și instanța, mă așteaptă zilnic în caz că s-a răzgândit notarul, căci nici ea, instanța sărăcuța alta treabă nu are! Doamne mare ți-e gradina!

Cum să ghicesti așa în stele divorțul cuiva pentru simplu fapt că verigheta lipsește de pe deget? Hai că de data asta n-ați zis nimic de “surse din anturajul cuplului”, asta mai lipsea! Voi purtați tot timpul verighetele, nu vă este frică că se lipește covidul de metal?

Dragi cetățeni, din presă, nu mai sunt subiecte interesante ? Alegerile din America, problemele cauzate de pandemie, închiderea piețelor, lipsa locurilor din spitale ? Dacă considerați că acestea sunt lucruri mai puțin importante decât lipsa verighetei ( wow ! ) de pe degetul meu, atunci vă spun ca sa dormiți linistiti !

Cand voi divorta, vă sun eu pe fix! Momentan suntem îndrăgostiți.Lulea!!!!!!'

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică Jr. formează un cuplu frumos de foarte mulți ani și au un băiețel, pe Alexandru, în vârstă de un an și jumătate.

Citește revista Avantaje ediția de noiembrie aici: https://magazines.ringier.ro/editie/avantaje-noiembrie-2020/#pagina-1

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete