Lavinia Pîrva, la plimbare cu fiul ei! Cum arată artista la aproape două luni de la naștere

Lavinia Pîrva, la plimbare cu fiul eiSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

În dimineața aceasta, Lavinia Pîrva a publicat prima fotografie din timpul unei plimbari alături de fiul ei, Alexandru.

Lavinia Pîrva, la plimbare cu fiul ei! Cum arată artista la aproape două luni de la naștere

Pe 16 mai, Lavinia Pîrva a adus pe lume primul ei copil, un băiețel. Până la acest moment, artista și soțul ei, Ștefan Bănică Jr., nu l-au arătat publicului pe micuț.

La aproape două luni de la naștere, Lavinia a reușit cu succes să scape de o bună parte a kilogramelor acumulate în cele nouă luni de sarcină.

Vedeta promite totodată că va reveni în curând în industria muzicală. Lavinia deja pregătește o surpriză pentru fanii ei.

Anunțul nașterii micuțului a fost făcut de Ștefan Bănică Junior: „Sunt fericit pentru că a venit pe lume fiul meu cel mai mic, haios și sănătos, Alexandru Bănică.

Eu și soția mea vă mulțumim tuturor celor care ați fost alături de noi în această perioadă pentru faptul că ne-ați respectat intimitatea și pentru mesajele frumoase”, a fost mesajul lui Ștefan Bănică imediat după ce Lavinia Pîrva a născut.

Alexandru a venit pe lume cu puțin înaintea termenului, Lavinia fiind programată pentru naștere în luna iunie. Este primul copil al cuplului, dar al treilea pentru cunoscutul artist, actor și om de televiziune.

Ștefan mai are un fiu, Radu Ștefan (17 ani), din relația cu Camelia Constantinescu, și o fiică, Violeta (11 ani), din căsătoria cu Andreea Marin.

Lavinia Pîrva și Ştefan Bănică Jr. s-au căsătorit în vara anului 2017, în Bulgaria. „Am descoperit în Bulgaria un loc de care m-am îndrăgostit. Mi-am dorit să fac acest pas acolo.

În Bulgaria sunt nişte locuri extraordinare. Ne-am dorit să facem acest lucru discret. Am avut alături de noi persoanele care ne iubesc cu adevărat”, a mărturisit atunci Lavinia.

„Lavinia mi-a adus linişte, echilibru. Este foarte frumos ce se întâmplă. Ne-am căsătorit, este un lucru normal, nu cred că trebuie făcut cu surle şi trâmbiţe, nu este genul nostru.

S-a întâmplat într-un loc mai îndepărtat, i-am avut aproape pe prietenii noştri. Lucrurile importante trebuie trăite şi păstrate în intimitate pentru a te simţi bine, nu să fie un stres permanent.

Ştiu că poate sună egoist ce spun, dar eu asta cred cu adevărat”, a declarat atunci Ștefan Bănică Jr., în cadrul emisiunii „Dincolo de aparenţe”, scrie Unica.

Foto: Instagram

Citește și: 

Top 10 cele mai frumoase soții de lideri mondiali

Cum a slăbit Amalia Năstase 25 de kilograme?

De ce nu-i arată Cabral chipul fiicei lui, Namiko: Dacă doar pentru a vedea cum ne-a ieșit combinația de ADN ne urmărește cineva pe Social Media… mai bine ne dă unfollow'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete