Lavinia Pîrva, apariție neașteptată. Soția lui Ștefan Bănică în costum de baie și fără strop de machiaj

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică Jr. formează unul dintre cele mai discrete cupluri din România. Nici unul dintre ei nu fac foarte multe declarații în ceea ce privește viața lor de familie.

Cu toate acestea, frumoasa soție a artistului a postat recent câteva imagini din vacanța pe care o petrece departe de România, mai exact în Grecia. Lavinia Pîrva s-a dedicat în ultima perioadă creșterii și educației micuțului Alexandru, fiul pe care îl are împreună cu Ștefan Bănică Jr., dar și propriei afaceri. Cântăreața are un magazin online de articole vestimentare.

Printre multitudinea de sarcini, cântăreața și-a acordat câteva zile de calitate, preferând să le petreacă în Grecia. Pe rețelele de socializare, Lavinia și-a uimit fanii cu imagini spectaculoase, peisaje splendide, iar ea le completa cu frumusețea ei.

Soția lui Ștefan Bănică s-a pozat într-un costum de baie din două piese care i-a scos în evidență corpul perfect și fără strop de machiaj. Pozele au strans numeroase aprecieri și comentarii în care își exprimau admirația.

„Ești superbă! Frumoasă! Sirenă la înălțime, fermecătoare. Un corp numărul 1! Se vede acum de ce s-a îndrăgostit Ștefan…', sunt câteva dintre mesajele primite de Lavinia Pîrva.

$image_altSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

În urmă cu doi ani au circulat câteva zvonuri în care se spunea că soția celebrului artist a apelat la intervenții estetice. Aceasta le-a infirmat și a spus că singurele proceduri pe care le-a făcut au fost invazive de remodelare și rejuvenare facială.

„Nu mi-am făcut și nu am nicio operație estetică! Când va fi nevoie și medicul specialist va considera că trebuie, poate o voi face! Însă, pentru moment, sunt într-un program de remodelare și rejuvenare facială și corporală, minim invazive!

Nu am ascuns acest fapt, le-am făcut publice de fiecare dată! În al doilea rând, menționez că, tot la indicațiile specialistului, am făcut o remodelare și hidratare de buze, de care sunt foarte mulțumită!', declara Lavinia Pîrva, în 2019.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete