Lavinia Pîrva, aniversare emoționantă. Iată cum a surprins-o Ștefan Bănică Jr.: „Anul acesta vom fi în…”

Lavinia Pîrva a împlinit pe 24 noiembrie 37 de ani. Frumoasa soție a lui Ștefan Bănică Jr. a fost invitată în platoul emisiunii „Teo Show' și a făcut câteva mărturisiri despre ce se își dorește de ziua ei.

Lavinia Pîrva se poate declara o femeie împlinită. Aceasta trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Ștefan Bănică Jr., iar de când a devenit mamă, viața lor s-a schimbat. Cu toate acestea, frumoasa cântăreața are o afacere proprie unde își vinde creațiile vestimentare.

Cât despre petrecerea cu ocazia zilei sale de naștere, frumoasa brunetă cu gropițe în obraji a mărturisit că va fi o întâlnire restrânsă alături de cele mai dragi persoane, respectând regulile impuse de pandemie.

Lavinia Pirva a spus că nu-și dorește bijuterii sau mașini scumpe, însă o vacanță alături de cei dragi ar fi binevenită. De asemenea, ea le-a spus celor doi prezentatori de la Kanal D care ar putea fi cea mai mare bucurie de ziua ei.

„Eu îmi doresc să vină tortul, pentru că Alexandru adoră aniversările, mai exact să sufle în lumânări. De fiecare dată când este o aniversare în familie îl iau și spun «lăsați-l și pe el să sufle». Abia aștept să îi văd bucuria pe chip. Va fi foarte frumos pentru că vom fi cu toții, anul acesta vom fi în familie!', a declarat Lavina Pîrva.

Lavinia-Pirva3SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Încă de dimineață, urările de „La mulți ani' au început să curgă pe fluxul paginii sale de Instagram. Primii care au felicitat-o au fost părinții ei.

„Acum 37 de ani în familie s-a întâmplat un mare eveniment, s-a născut o păpușă vie cu gropițe în obraji și cu doi ochișori negri ca două mărgele. Acea păpușă vie a crescut mare și azi este la fel de frumoasă și este cea mai bună mămică pentru băiețelul ei, Alexandru. La mulți ani, draga mea copilă, să fii sănătoasă, multă înțelegere din partea celor dragi și nu uita că noi suntem alături de tine întotdeauna', a fost mesajul părinților frumoasei artiste.

Nici Ștefan Bănică nu a fost mai prejos și i-a urat soției sale un călduros „La mulți ani' alături de un superb buchet de trandafiri roșii.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete