Lavinia Petrea, mărturie emoționantă despre fiica ei de 5 ani

Lavinia Petrea este una dintre cele mai calde prezențe feminine de la TV. Totodată, e una dintre veteranele din echipa prezentatorilor de știri de la Pro Tv. Mamă a trei copii, aceasta vorbește adesea despre relația strânsă pe care o are cu aceștia. Iar la aniversarea fiicei mijlocii nu putea să nu scrie un mesaj emoționant despre aceasta.

Lavinia Petrea este una dintre mamele apreciate în mediul online. Aceasta a scris de mai multe ori despre felul în care își crește cei trei copii. De asemenea, a vorbit adesea despre valorile în care crede și, nu în ultimul rând, despre ceea ce este important în educația lor.

Lavinia Petrea: „Îi spun Klara de poveste'

La un moment dat, Lavinia a ales chiar să distribuie un filmuleț cu cearta dintre cele două fiice ale ei. A făcut acest lucru pentru a arăta că și în familia ei au loc astfel de conflicte. Dar și pentru a sublinia faptul că certurile pot fi gestionate cu calm și fermitate din partea părinților.

M-am gândit îndelung dacă să fac public video-ul în care fetele mele au un conflict. Sunt într-o ipostază plină de emoții, se plânge, se țipă. Însă și astfel de momente fac parte din viața noastră de familie, chiar dacă copiii mei petrec ore întregi în care se joacă toți trei fără să se certe, se iubesc, se protejează, își poartă de grijă unul altuia.'

De curând, fiica mijlocie a Laviniei, Klara, a împlinit cinci ani. Iar mesajul mamei sale, postat pe Instagram, este plin de emoție și, bineînțeles, iubire.

Astăzi este ziua ei! S-a trezit și s-a uitat în oglindă să vadă cum arată la 5 ani! Așa făceam și eu când eram mică! Eu îi spun < < Klara de poveste>>! Iubita mea mă topește cu bunătatea ei, cu înțelepciunea ei, cu frumusețea și delicatețea, dar și cu puterea și curajul ei! A împărtășit bucuria zilei ei cu frații pe care îi iubește atât de mult! Sunt sufletul meu! Să fie sănătoși toți copiii și noi să-i privim cu bucurie și recunoștință că le suntem părinți!'

Lavinia PetreaSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Citește și: Ce năzbâtii a mai făcut prințul George?

Foto: Facebook/Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete