Laurette și Majda nu își mai vorbesc de 6 ani. Actrița e într-o relație cu fostul iubit al fotomodelului

Laurette și Majda nu își vorbesc de 6 ani, pentru actrița s-a cuplat cu fostul iubit al fotomodelului. Mihai locuiește cu Majda și fiica acesteia, iar în vizită mai vine uneori și fetița pe care el o are cu Laurette.

De 6 ani, Majda Aboulumosha are o relație serioasă cu Mihai, fostul iubit al lui Laurette. Fotomodelul are o fetiță cu acesta, care acum locuiește în Franța alături de mama ei. Pentru playtech.ro, fosta asistentă TV a făcut declarații despre tatăl fetiței sale. „Fetița se duce la tatăl ei, în vizită, nu la ea. Nu mă interesează subiectul, nu vorbesc despre persoanele care nu sunt de față'.

Majda și Mihai (1)SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 6

Între Laurette Atindehou și Majda Aboulumosha există o situație încordată, pentru că una este fosta iubită, iar alta este acutala iubită. Fotomodelul nu mai vorbește cu actrița de 6 ani.

Acum, fiica lui Laurette și a lui Mihai are 12 ani și învață la o școală din Franța, acolo unde s-a mutat de o perioadă cu mama ei. „Fiica mea învață acum la o școală din Franța, e mai ușor acolo pentru ea, lumea e mai tolerantă. Acolo sunt copii din toate părțile, sunt copii din Ucraina, Moldova, Anglia, din România. Mi-am făcut și două prietene mămici românce, stabilite în Franța, de opt ani, mă întâlnesc în fiecare dimineață la școală cu ele'.

În trecut, fiica lui Laurette a avut probleme la școala din România, unde colegii au râs de ea și au agresat-o.

Fiica modelului Laurette, victima agresiunilor la școală

Contactată de Click!, vedeta a declara în 2019: „De anul trecut, din clasa pegătitoare, Serena a fost şicanată de doi colegi de clasă, pe motiv că «mama ta e negresă» şi că «mama ta apare la TV».

De la simple tachinări, cei doi băieţi au trecut la fapte violente în clasa I. Au tot împins-o pe Serena pe holul şcolii, iar ea a căzut o dată, s-a lovit şi a venit acasă cu nasul umflat.

I-au tot aruncat la gunoi pachetul cu mâncare şi nu o lasă să stea în prima bancă. Însă joi (14 noiembrie – n.r.), s-a întâmplat ceva grav.

În pauză, Serena se întorcea de la toaletă şi era udă pe mâini, iar unul dintre aceşti băieţi care o tot şicanează a tras-o de spate.

Ea s-a împiedicat, a alunecat şi a căzut cu faţa pe gresie şi şi-a spart un dinte din faţă (incisivul central superior stâng – n.r.).

E dintele definitiv, nu cel «de lapte». Am avut un şoc când mi-am văzut fetiţa cu dinţişorul spart.

Serena e traumatizată şi nu vrea să se întoarcă la şcoală'.

Fiica modelului Laurette, victima agresiunilor la școală

Iată ce poți citi în ediția de print a revistei Avantaje, mai 2023:

A apărut ediția de mai a revistei Avantaje. Luna aceasta v-am pregătit materiale interesante, numai bune de savurat dimineața la cafea… În primăvara lui 2023 Avantaje îți este cel mai bun aliat pentru inspirație, informație și entuziasm. Afli lucruri noi sau poate deja știute dar noi te ajutăm să le certifici și să le structurezi. 

Iată o mică parte din cuprinsul ediției:

  • Acidul hialuronic este o super-moleculă pe care o avem cu toții în organism. Ce face acidul hialuronic? Îți spunem noi: are super-puteri: este capabil să amâne procesul de îmbătrânire cutanată.
  • Există superstiții care ne pot schimba viața? Prinși în vârtejul clocotitor al vieții moderne, ignorăm deseori, zeci și zeci de „reguli ale binelui și răului, un fel de legi nescrise, transmise de secole, din generație în generație și după care se conduce lumea misterioasă a semnelor ascunse.
  • Poveși urâte de pe TINDER: Iată câteva povești, cât se poate de adevărate, cu protagoniști care au avut curajul să se destăinuie despre dezastrul care se poate ascunde în spatele unor întâlniri „match by Tinder.
  • Ai colegi dificili? Există conflicte la serviciu? Iată cum trebuie să te comporți: micile neînțelegeri sau conflictele pe care le ai la serviciu îți pot face viața un chin. Nu le lăsa să-ți afecteze randamentul și eficiența, ci găsește modalități prin care defectele colegilor să-ți fie utile ție.
  • Cum se face un shooting de copertă? Fără cei patru pioni importanți, niciun shooting nu e relevant. Tiberiu Arsene, Cristian Buca, Mirela Macovei și Alexandra Calafeteanu sunt departe de a fi simpli pioni într-un proiect de imagine: ei sunt adevărații alchimiști care transformă obișnuitul în remarcabil. 
  • Răsfoiește revista aici: https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete