Laurențiu Reghecampf trebuie să îi plătească pensie alimentară băiatului său și al Anamariei Prodan. Vedeta a răbufnit: „Eu o să îl execut silit”

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan sunt în plin proces de divorț. Totodată, ei se luptă în instanță și pentru custodia copilului lor, pentru Laurențiu jr. pe care îl alintă Bebeto. Acum s-au aflat primele informații despre pensia alimentară pe care antrenorul ar urma să o plătească fiului.

Pentru Fanatik, Anamaria Prodan a susținut că antrenorul nu vrea să plătească toată pensia alimentară pentru Bebeto. Reghe ar trebui să scoată din buzunar suma de 100.000 de euro, bani pe care îi datorează fiului său cel mijlociu.

„Laurențiu Reghecampf a făcut un recurs la decizia instanței de a plăti pensia alimentară, zicea că nu este de acord. El nu trebuie să plătească doar din februarie 2022, că el a fugit de acasă de un an. Trebuie să plătească un an din urmă ca pensie. Nu știu exact cât are de plătit, suma este în jur de 100.000 de euro. Dar oricum a făcut recurs, că el nu e de acord', spune Anamaria Prodan pentru Fanatik.

laurentiu-reghecampf-pensie-alimentara-bebeto-3SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

„A făcut scandal că vrea să îl ia pe Bebeto, în iulie, dar nu l-a mai luat. Și nici nu l-a mai căutat vreodată. Chiar l-am rugat să vină să își vadă copilul când vrea. Eu nu am cerut pensie alimentară, nu am cerut nimic, trimite ce vrei, când consideri tu, i-am zis. De doi ani, doar a furat, nu a dat nimic. Te trezești la Judecătorie că vrei să fixezi programul de vizită și banii. Și, când i-au fixat, nu a respectat programul și nici banii nu i-a dat. Voia să îi socotim cadourile.

Adică o bicicletă din aia de 10 milioane de lei vechi… Și mâncarea pe care a trimis-o, fructele, ca pensie alimentară. E râsul de pe pământ, au râs și judecătorii…', a mai dezvăluit Anamaria Prodan.

Ce salariu are Laurențiu Reghecampf la noua echipă

Laurențiu a încheiat colaborarea cu Universitatea Craiova, iar acum e antrenor de fotbal la Neftchi Baku din Azerbaijan. Impresara a făcut public care este salariul pe care îl încasează încă soțul ei, pentru că divorțul nu s-a încheiat, de la clubul de fotbal.

„Are 22.000 de dolari salariu. Pentru el, el de la 180.000 pe lună… La arabi. Nu e rău, e cam nasol, nu? Că trăiești pe mulți bani, ești obișnuit să trăiești, dar nu cu 10-12 mii pe lună. Și o treime trebuie să îi dea lui Bebeto. El oricum e obligat să plătească, iar eu o să îl execut silit. Nu are ce să facă. Nu poate să ascundă banii din Azerbaijan, e contract', a mai spus ea.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete