Laurențiu Reghecampf, separat de iubita însărcinată. Corina Caciuc nu a primit vestea prea bine

Laurențiu Reghecampf face sacrificii pentru cariera sa, astfel că a fost nevoit să plece în Arabia Saudită fără Corina Caciuc. Iubita antrenorului este însărcinată pentru a doua oară.

Laurențiu Reghecampf, în vârstă de 48 de ani, trece printr-o perioadă cu emoții mari. Fostul antrenor al echipei din Bănie a luat recent decizia de a pleca să antreneze o echipă din Arabia Saudită, ceea ce a adus o schimbare majoră în viața sa profesională.

Cu toate acestea, mutarea pare să afecteze relația sa cu partenera sa de viață, Corina Caciuc, într-un mod delicat. Laurențiu Reghecampf a plecat recent în Arabia Saudită pentru a antrena o nouă echipă, dar această decizie a creat o provocare în viața personală a cuplului. Din cauza faptului că nu sunt căsătoriți, Reghecampf nu o poate lua cu el în Arabia Saudită pe Corina Caciuc, care este însărcinată a doua oară.

Această situație a generat o stare de tristețe și îngrijorare pentru Corina, care se confruntă acum cu o separare de iubitul ei într-un moment important al vieții lor de familie. Cu toate că se bucură de sarcină, Corina se confruntă cu provocarea de a se ocupa de sarcină singură, fără sprijinul și prezența lui Reghecampf.

Cu toate acestea, este important de menționat că această decizie a fost luată din motive profesionale și că Laurențiu Reghecampf își dorește să-și continue cariera în străinătate. În ciuda distanței și a provocărilor actuale, cuplul își exprimă în continuare dragostea și sprijinul reciproc, iar Corina este hotărâtă să facă tot posibilul pentru a-și menține familia unită și pentru a le oferi copiilor lor un mediu fericit și iubitor.

„În apelul făcut pentru divorț, Tribunalul Ilfov a stabilit termenul de judecată tocmai în aprilie 2024 pentru că au multe dosare iar Laurențiu a plecat acum în Arabia Saudită și nu o poate lua pe Corina cu el din cauză că nu sunt căsătoriți, iar ea acum așteaptă al doilea bebeluș.

Nu știu cât o să stea Laurențiu acolo, dar teoretic ar fi două sezoane. Corinei nu i-a convenit situația, dar nu a avut ce face. A fost deranjată. Laurențiu și-a lăsat acasă restul familiei și a plecat să antreneze. Legea islamică spune că nu poți locui cu un bărbat dacă nu ești căsătorit cu el', au spus surse apropiate din anturajul familiei, potrivit Click!.

Laurențiu Reghecampf și Corina CaciucSeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 8)

Laurențiu Reghecampf va fi tată pentru a treia oară

Recent, pe una dintre rețelele de socializare, Corina Caciuc a postat o fotografie cu un tort, însă mesajul a atras atenția tuturor. „La mulți ani, dragostea mea! 1+1=4. La mulți ani celui mai important om din viața mea. Tu ești și vei fi eroul meu’, a scris partenera lui Laurențiu Reghecampf.

Corina Caciuc este însărcinată pentru a doua oară și este extrem de fericită. Laurențiu Reghecampf mai are doi băieți din căsniciile anterioare. Iubita antrenorului l-a născut pe Liam în luna mai a anului trecut.

Mesajele au curs lanț pe pagina de Instagram. „Să fiți fericiți’, „Sarcină ușoară’, „Ce veste frumoasă. Mă bucur pentru voi’, „Trimiteți salvarea acasă la Prodan', le-au transmis urmăritorii.

A apărut ediția de septembrie a revistei Avantaje

Septembrie este o lună ca o bornă de hotar, este luna ce deschide ușa toamnei, cu vreme schimbătoare, capricioasă dar, probabil, așteptate de mulți, stropi binecuvântați de ploaie. Începem toamna în forță, dărâmăm mituri și învățăm de la specialiști să ne ferim de capcane și pericole care ne pot pune sănătatea sub imperiul riscului.

E important pentru sănătatea ta să știi ce este colesterolul, când devine periculos și cum îl poți menține între valori normale. Este prietenul și, în același timp, dușmanul nostru. Prieten, pentru că este indispensabil bunei funcționări a organismului; dușman, pentru ca se depune pe arterele noastre, ajungând să le obtureze.

Ce efecte are Sindromul Instagram? „Imaginea perfectă, dar falsă, lipsită de o poveste, nu poate construi o familie, pentru că nu poate stârni în bărbat decât dorințe sexuale ce se consumă mult prea repede' – Psiholog Constantin Cornea

Fenomenul de ghosting afectează din ce în ce mai mulți oameni, și, cel mai adesea, își are rădăcinile în insecuritățile și problemele celui care fuge, nu în comportamentul celui părăsit.

Interviu în exclusivitate:

Prof. Dr. Gheorghe Peltecu, specialist în obstetrică-ginecologie: Excesul operațiilor cezariene fără o indicație medicală a început să își arate efectele nocive”

Află mai multe din ediția print Avantaje septembrie:: https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete