Laura Cosoi, primele declarații după cea de-a treia naștere: „Nu am făcut altceva decât să”

Laura Cosoi a devenit mamă pentru a treia oară pe 23 iunie. Frumoasa actriță este o prezență activă în mediul online, astfel că la scurt timp după ce a născut a postat pe rețelele de socializare prima imagine cu fetița. Ea și soțul ei, Cosmin Curticăpean au ales pentru micuță numele Lara.

Numele său are sensul de cea care provine din neam bun și nobil. Nobilă prin naștere și prin ascendență. Are și sensul de bun, înțelegător, cuminte.

Azi, la o zi după marele eveniment, Laura Cosoi le-a oferit fanilor de pe Instagram noi detalii despre starea sa și cum au decurs primele 24 de ore cu mezina familiei. De asemenea, aceasta a ținut să mulțumească personalului medical din spitalul privat unde a născut, dar și celor care au trimis mii de mesaje prin care o felicitau și îi urau tot ce e mai bun pentru ea și micuță.

„24 de ore de când a venit pe lume iubirea noastră, Lara. În aceste ore nu am făcut altceva decât să o țin în brațe, să o miros, să o privesc. Și nu mă mai satur… I-am povestit despre lumea asta minunată, despre Dumnezeu, despre surioarele ei, despre tăticul perfect și toți cei dragi din familie, care de-abia așteptă să o cunoască! Îi mulțumesc în fiecare clipă că ne-a dat șansa să îi fim părinți, să o iubim, să fim acolo pentru ea, de fiecare dată, pentru totdeauna! Ești sufletul nostru, Lara!

Vă mulțumim din suflet pentru toate gândurile pline de dragoste și lumină! Ne-au ajuns la inimă🤍', a fost mesajul postat de Laura Cosoi pe Instagram în urmă cu scurt timp.

Înainte cu puțin timp de a naște, Laura Cosoi a realizat o ședință foto în lenjerie intimă și a postat un articol pe blogul ei, în care a vorbit despre transformările corpului ei la cele trei sarcini.

„În această perioada nu numai corpul, ci și psihicul unei femei trece prin schimbări radicale. În cazul meu, prima sarcină, cu Rita a fost foarte diferită față de celelalte. Atunci am reținut mai multă apă, m-am deformat mai tare și m-am umflat. Îmi amintesc că de la un moment dat încolo nu mai puteam purta inele, iar spre final, respirăm destul de greu.

Parcă tot corpul era bulversat și nu știa ce i se întâmplă, deși – așa cum s-a dovedit – el face foarte bine ce are de făcut. La nivel psihologic trăiam aceeași stare de bulversare, pentru că era prima experiență de acest gen. Cel puțin la început, aveam stări contradictorii, de bucurie și de îngrijorare, de anxietate și entuziasm. Însă, pe măsură ce sarcina avansa, descopeream cu uimire ce experiență fascinantă traversez’, a povestit actrița.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete