Laura Cosoi, între vacanțele în țări exotice și cele din România

Laura Cosoi este una dintre vedetele care călătoresc foarte mult. Există câteva destinații preferate și în străinătate, însă când vine vorbe de România, nimic nu se compară cu două locuri în care revine ori de câte ori are ocazia.

Se știe deja că familia Laurei Cosoi este mare amatoare de călătorii. Și nu doar cu mașina sau cu avionul, ci și cu autorulota. Și nu doar în străinătate, ci și pe  meleagurile autohtone. Două locuri au o însemnătate deosebită pentru Laura. În primul rând, este vorba despre casa părintească de la Iași, unde a mărturisit, în repetate rânduri, că merge să-și încarce bateriile, să se reconecteze la propria copilărie.

Maramureș, plai cu flori

Al doilea loc cu totul deosebit este situat în zona Maramureșului, un loc pitoresc unde au avut loc atât nunta, cât și botezurile fetițelor. Aici se află în acest zile Laura, iar imaginile și filmulețele de aici te lasă fără cuvinte.

$image_altSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Laura Cosoi și Tanti Marița

Un moment special a fost filmat de Laura care, cu un accent transformat, adaptat zonei Maramureșului, stă de vorbă cu tanti Marița și îi cere o rețetă de pâine la vatră. „Ce-ați pus aici, tanti Marița?'. Aceasta îi răspunde, simplu: „suflet și dragoste'. Tanti Marița completează apoi că ingredientele de bază  – făină, apă, drojdie – trebuie frământate „până asudă grinda'. „Ai, ce faină-i', concluzionează Laura.

Pozele și filmările au atras imediat atenția fanilor. Iar una dintre acestea i-a scris Laurei un mesaj deosebit: „Ce drăguț! E prima dată când aud și în altă parte vorba „până asudă grinda'. La fel mi-a zis și mie bunica când m-a învățat să frământ și mi-a explicat că grinda e fruntea și că asudă de la cum frămânți. Iar o altă vorbă e că aluatul trebuie frământat „până găsești cheia în fundul coveții', aluatul gata frământat se desprinde de pe covată ușor și atunci găsești cheia.'

Citește și: Prințul Harry, reuniune cu Regina

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete