Laura Cosoi, dezvăluiri pe ultima sută de metri de sarcină: „Stări contradictorii, de bucurie și de îngrijorare”

Laura Cosoi este una dintre cele mai apreciate vedete de la noi din țară. Ea se poate declara o femeie norocoasă și împlinită pe toate planurile.

Laura Cosoi este căsătorită cu Cosmin Curticăpean și împreună au două fetițe, iar cea de-a treia va veni pe lume zilele ce urmează. Recent, actrița a postat pe rețelele de socializare o poză cu burtica la vedere, iar pe blogul ei personal câteva gânduri despre ce au însemnat toate cele trei sarcini pentru ea și pentru organismul ei.

„În această perioada nu numai corpul, ci și psihicul unei femei trece prin schimbări radicale. În cazul meu, prima sarcina, cu Rita a fost foarte diferită față de celelalte. Atunci am reținut mai multă apă, m-am deformat mai tare și m-am umflat. Îmi amintesc că de la un moment dat încolo nu mai puteam purta inele, iar spre final, respirăm destul de greu.

Parcă tot corpul era bulversat și nu știa ce i se întâmplă, deși – așa cum s-a dovedit – el face foarte bine ce are de făcut. La nivel psihologic trăiam aceeași stare de bulversare, pentru că era prima experiență de acest gen. Cel puțin la început, aveam stări contradictorii, de bucurie și de îngrijorare, de anxietate și entuziasm. Însă, pe măsură ce sarcina avansa, descopeream cu uimire ce experiență fascinantă traversez', a povestit actrița pe blogul ei, lauracosoi.ro.

De asemenea, vedeta mărturisește faptul că pe parcursul sarcinilor a luat foarte multe kilograme în plus. Dacă la prima fetiță, totul era nou și modificările corpului ei au fost ușor surprinzătoare, la următoarele, Laura Cosoi a încetat să-și mai facă grji și a devenit conștientă că acele kilograme în plus vin cu tone de iubire.

„Da, e adevărat, sunt niște kilograme în plus, iar corpul arată altfel față de imaginea proiectată în mintea noastră în mod obișnuit. Cu toate astea, kilogramele nu vin chiar peste noapte, ci treptat, așa că ai timp să te obișnuiești cu gândul. Nu e ca și când m-aș trezi într-o dimineață cu 10 kg în plus față de ziua anterioară. În cazul asta mai mult că sigur aș avea un șoc.

Dar la prima sarcina știam – cel puțin în teorie – ce va urma. Am observat corpul, i-am admirat inteligența și am acceptat noile proporții (adică „gabaritul depășit'), precum și celelalte neplăceri firești din sarcina: poate uneori greață, somnolență, faptul că mergi la baie de te plictisești și toate celelalte binecunoscute mămicilor. Pe unele le-am depășit cu diferite remedii (naturiste, în general), pe altele le-am răbdat, pentru că nu am avut ce face.

Am încercat cât de cât să mă pregătesc pregătită psihic pentru schimbări, ceea ce până la urmă poate că a contat. Cu ajutorul lui Dumnezeu am început să văd că întâmplarea asta pe care o poate trăi orice femeie e un adevărat miracolul. Și atunci am început să mă bucur de el. Partea bună e că o stare psihică bună te ajută și în plan fizic', a mai scris vedeta.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete