Laura Cosoi, despre dorul tot mai puternic de tatăl ei

Recent întoarsă dintr-o vacanță în Franța, Laura Cosoi se gândește deja la următoarea vacanță. Dincolo însă de planurile personale și profesionale, artista recunoaște că durerea cea mai mare este lipsa tatălui ei, răpus anul trecut de Covid-19. 

Foarte activă pe rețelele de socializare, Laura Cosoi prezintă frânturi din viața ei, fie legate de profesie, fie de viața personală. Într-o intervenție recentă, artista a povestit câte puțin despre întâmplările din ultima vreme. Viața alături de doi copii mici, precum și planurile profesionale – cu noi proiecte de film și teatru – o țin foarte ocupată. Cu toate astea, reușește să își facă timp pentru vacanțe.

Cu gândul la următoarea vacanță

Cea mai recentă dintre acestea a fost în Franța, pe Coasta de Azur, o vacanță care, mărturisește vedeta, a fost plină cu obiective de vizitat, prin urmare și foarte obositoare. „Acum vom avea nevoie de o vacanță în care să ne odihnim, după vacanța care a trecut', a mărturisit Laura Cosoi, care se gândește deja la organizarea următorului concediu.

Dincolo însă de iureșul vieții, Laura a mărturisit, emoționată, că dorul de tatăl ei, pe care l-a pierdut anul trecut, se adâncește, odată cu trecerea timpului. Tocmai din acest motiv, weekendul acesta îl va petrece la Iași, în casa părintească, și alături de fratele ei vitreg, care își va sărbători ziua de naștere.

„Tati mi-a lăsat moștenire ochii albaștri…'

Într-un interviu acordat site-ului Pagina de Psihologie, Laura Cosoi a declarat despre această cumpănă din viața ei: „plecarea lui Tati a fost foarte rapidă, iar cât a fost în spital, mi-a fost foarte greu. (…) Tata mi-a lăsat moștenire ochii albaștri și credința. (…) În continuare mă gândesc că e bine că nu a suferit și că, probabil, o să ne revedem'.

Vedeta a continuat: „Eu am avut o relație frumoasă cu tata și cred  că, pe lume, fiecare avem un rol. Tata a avut rolul de tată bun, foarte bun și foarte implicat în viețile noastre, motiv pentru care și apariția celor doi băieți, chiar dacă dintr-o altă căsătorie, mi s-a părut că e o binecuvântare. Faptul că știam că se vor bucura și ei de tatăl nostru și că suntem patru copii care am fost crescuți de el. A fost un tată activ'.

Citește și: Doliu în familia actorului Robert Downey Jr

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete