Laura Cosoi cuprinsă de tristețe și de dor: „Nu ies din casă decât dacă…”

Laura Cosoi este una dintre cele mai apreciate actrițe din România. În spatele zâmbetului său frumos și a atitudinii pe cât se poate de optimistă, vedeta a mărturisit că simte din ce în ce mai tare presiunea vremurilor cauzate de pandemia de coronavirus. Cu atât mai mult că aceasta și-a pierdut tatăl din cauza virusului care a luat cu asalt planeta.

Laura Cosoi este o prezență extrem de activă pe rețelele de socializare și le povestește fanilor săi detalii din viața. Recent, frumoasa actriță le-a mărturisit acestora că este cuprinsă de o tristețe nemărginită din cauza vremurilor pe care le trăim și mereu asociază această perioadă cruntă cu pierderea iubitului său tată.

Marius Cosoi și-a pierdut viața acum aproape un an, la câteva zile după ce a fost internat în spital, depistat fiind cu Covid-19. Dorul de acesta se adâncește pe zi ce trece în sufletul Laurei Cosoi. Și mai mult decât atât, ea se simte extrem de anxioasă, mărturisind pe Instagram că iese din casă doar dacă este cu adevărat necesar.

„În perioada asta sunt tare anxioasă. Pur și simplu, în jurul meu sunt mulți oameni bolnavi, chinuiți, încercați. Oricât de optimistă sunt mă simt copleșită de vremurile în care trăim. Am încercat să îmi rezum viața la strictul necesar. Îmi cântăresc foarte bine programul în așa fel încât să nu ies din casă decât dacă este musai, amân filmări și interviuri, încerc să mă descurc cum pot cu resursele proprii.

Și totuși ce perioada tulbure… Dacă vorbesc cu cineva la telefon și tușește mă alarmez, dacă strănută cineva în preajma mea îmi țin respirația, dacă își dă jos masca să își șteargă nasul mă dau în spate doi metri', a povestit Laura Cosoi.

Vedeta și-a exprimat cu multă durere în suflet dorința de a-și strânge din nou tatăl în brațe și de a trăi viața de dinainte de pandemie.

„Va trece, știu! Doar că mi se pare că nu suntem mai bine ca anul trecut, ba mai rău. Și totuși a trecut un an… Aș vrea să ne reluăm viețile fără griji, să pot lua oamenii dragi în brațe și să nu mă mai uit la filme întrebându-mă de ce nu poarta măști?! Va fi bine, dar prețul plătit nu este unul mic. Mă gândesc la toți cei care sunt încercați în aceasta perioadă și le sunt alături! Mie îmi este dor de tata. Foarte dor', a mai transmis pe Instagram vedeta.

Foto: Facebook

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete