Laura Cosoi, apariție senzațională din vacanța exotică. Cum arată actrița fără strop de machiaj?

Laura Cosoi, apariție senzațională din vacanța exotică. Cum arată actrița fără strop de machiaj?

Laura Cosoi este una dintre cele mai frumoase actrițe din România. De când a devenit mamă, aceasta are o strălucire aparte și reușește să-și surprindă fanii ori de câte ori are ocazia.

În prezent, Laura se află împreună cu familia ei, dar și cu cea mai bună prietenă, Adela Popescu într-o vacanță departe de casă, mai exact în Maldive. Ambele tinere mămici împărtășesc cu fanii lor de pe rețelele de socializare momente extrem de frumoase care transmit acestora liniște și stare de spirit bună.

Pentru că stă departe de lumina reflectoarelor, Laura Cosoi a postat o fotografie în care apare nemachiată și purtând un costum de baie negru care îi pune în valoare silueta. Ea a scris în mesajul din dreptul imaginii că în vacanță fiecare femeie ar trebui să renunțe la produsele de make-up și să poarte ceea ce le face să se simtă bine.

„În vacanță nu se poartă coafurile sofisticate, rujul, mascara și tușul la ochi sau parfumurile puternice. Lăsăm să ne învăluie mirosul sărat al marii, vântul să ni se joace în par și soarele să ne lumineaze fețele! Scoicile înlocuiesc perlele de la gât, păsarile muzica de acasă, cărțile serialele…este liniște și uneori, la apus, pare că ai în față o pictură a lui J.M.W Turner', a fost mesajul Laurei Cosoi de pe contul său de Instagram.

Dieta Laurei Cosoi

Laura Cosoi a povestit cu lux de amănunte ce dieta a urmat pentru a da jos kilogramele pe care le-a luat odată cu cea de-a doua sarcină. La prima sarcină s-a îngrășat 18 kg, iar la cea de-a doua vedeta a luat doar 8 kg sau 9 kilograme în greutate. Dieta sa consta în fructe, legume și smoothie-uri făcute în casă. Frumoasa actrița a precizat că i-a fost mult mai ușor în sarcina cu Vera, decât cu Rita.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete