Larisa Iordache și Diana Bulimar, primele declarații după ce au fost eliminate de la America Express: „Noi plecăm de-aici cu capul sus”

Prima eliminare de la America Express – Drumul Aurului. Larisa Iordache și Diana Bulimar au părăsit competiția de la Antena 1.

Cursa pentru ultima șansă din etapa a doua a competiției s-a încheiat cu prima eliminare din acest sezon. La startul cursei desfășurate în Mexico City s-au aliniat frații Gavril, Ovidiu Buta și Joaquin Bonilla, dar și gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, ele fiind echipa votată de ceilalți concurenți să participe la această întrecere. După o zi în care au trecut de la ringul de lucha libre la spectacolul alături de o trupă de mariachi, prima echipă care a ajuns la Irina Fodor a fost cea alcătuită din Jean și Dinu Gavril. „Ne sperie faptul că ne place să mergem la cursa pentru ultima șansă și ne place s-o câștigăm', a declarat Jean cu umor. Pe locul doi s-au situat Ovidiu Buta și Joaquin Bonilla. „A fost un mic miracol mexican. Pentru noi e un motiv de mândrie faptul că am trecut cu bine prin această experiență de care ne-a fost frică', a spus Ovidiu Buta.

Rezultatul i-a surprins pe ceilalți concurenți: Larisa Iordache și Diana Bulimar au încheiat întrecerea pe ultimul loc, părăsind astfel competiția după ce Irina Fodor a deschis cutia în care se afla un vultur roșu – culoarea eliminării. „Categoric puteam avea un rezultat mai bun, pentru că la noi tot timpul e loc de mai bine. N-am putut să vărs, însă, nicio lacrimă, pentru că eram prea obosită ca să fac asta… Am făcut în această aventură lucruri pe care nu credeam că o să le fac vreodată. Noi plecăm de-aici cu capul sus!', a spus Larisa. „Am făcut în timpul petrecut în America Express cât n-am făcut, cred, în jumătate de viață!', a adăugat Diana.

„A fost… o adevărată aventură! Lucruri pe care nu le poți simți și înțelege decât dacă treci prin această poveste. Oameni, locuri, trăiri diferite. Să dormi în fiecare seară la o persoană nouă, să nu știi ce te așteaptă a doua zi, unde ajungi, ce mănânci, unde vei pune seara capul să dormi!
Sunt recunoscătoare că am avut parte de această experiență! Mulțumesc celor ne-au susținut, v-am simțit alături si m-a bucurat imens că sunteți aici 💓 mi-aș fi dorit să vedeți mai mult din parcursul nostru.
Mulțumesc!💔 vă iubește Litlle D din lotul olimpic'
, a transmis Diana Bulimar pe Instagram.

În timp ce Larisa Iordache a spus: „Viața îți oferă experiențe încununate de glorie sau nu, însă este important să ai prilejul de a învăța ceva! Am trăit momente și stări exact ca într-un carusel. Am alergat, am plâns și am râs, însă am realizat că poți face față și acelor lucruri cărora nu credeam că pot să mă descurc o secundă. 💪🫶🤍
Cam atât de aici din America Express pentru noi, daaaar rămânem alături de concurenții ce au rămas în acest show plin de surprize!!!🔥❤️
Gimnastele vă pupă😘'

Diana-Bulimar-si-Larisa-Iordache-eliminate-America-ExpressSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

Cea mai periculoasă aventură la capătul lumii continuă la Antena 1! Cursa le va aduce concurenților misiuni construite în jurul unora dintre cele mai mari personalități ale Mexicului, fie că e vorba de artiști sau revoluționari care au schimbat destinul țării. Iar miza următorului Joker din competiție va încinge mult spiritele, în ediția America Express de duminică, de la ora 20:00 – prima din cea de-a treia etapă a întrecerii, care va continua lunea, marțea și miercurea viitoare, de la 20:30.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete