Larisa Iordache s-a despărțit de iubit. Gimnasta vorbește despre motivele separării: „Nu a înșelat nimeni pe nimeni”

Larisa Iordache s-a despărțit de iubit și a spus care au fost motivele separării. Gimnasta este din nou singură și își dorește lângă ea un bărbat pe care se poate baza.

Larisa Iordache a confirmat despărțirea de iubit. „Gluma s-a transformat în ceva serios, dar sunt bine acum. Sunt foarte bine, sunt de ceva vreme singură și îmi e ok. Sper din suflet, ușor, ușor să cunosc alți oameni și de ce nu, să am o relație foarte serioasă pentru că sunt un om foarte serios și îmi doresc ceva de durată și, de ce nu, să fac următorii pași în sensul ăsta', a spus Larisa Iordache, potrivit Spynews.

Gimnasta a decis să pună punct relației, după ce a realizat că nu este pe aceeași undă cu iubitul ei. Au hotărât de comun acord să se despartă.

„Atunci când doi oameni nu se mai înțeleg și nu mai sunt pe aceeași undă, cred că maturitatea din oameni trebuie să își facă apariția și să constate că nu mai e cazul să continue pentru că se poate ajunge la foarte multe lucruri și eu nu mi-am dorit aeastă chestie, pentru că îmi doresc să am o familie frumoasă, îmi doresc să am lângă mine un om pe care să mă pot baza, care se poate baza pe mine și să ne susținem în absolut orice fel de moment. Nu mai eram noi pe aceeași undă așa că am hotărât să ne despărțim de comun acord, pentru că așa era cel mai bine', a mai spus gimnasta.

Larisa-Iordache-1SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Larisa Iordache a ținut să precizeze că nu a fost vorba despre infidelitate. „Nu a înșelat nimeni pe nimeni. Am fost corecți de la început și am spus când se va termina și va exista un moment în care unul dintre noi se va uita la altcineva cred că este cazul să spunem. Nu s-a întâmplat așa ceva, din fericire, doar că s-a rupt undeva. Nu mai era acea iubire pe care trebuia să o simțim unul față de celălalt și nu mai eram compatibili din punct de vedere al viziunii', a declarat Larisa Iordache.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete